Roman Urty
Image default
Business

50 jaar getrouwd zijn

Na 50 jaar nog steeds getrouwd zijn is best het vieren waard. Twee mensen hebben gewoon genoeg van elkaar gehouden dat ze 50 lange jaren getrouwd zijn gebleven, dat is toch pas echt bijzonder? Maar wat geef je bij zo een gelegenheid, waar twee mensen 50 jaar getrouwd zijn? Een cadeau dat op een bepaalde manier viert dat ze al 50 jaar getrouwd zijn, maar wel betaalbaar blijft. Dat is pas echt lastig. Je kunt natuurlijk altijd met een aantal mensen samen geld steken in een waanzinnig groot cadeau voor het gelukkige stel dat nu al 50 jaar getrouwd is, maar dan ben je niet bepaald meer origineel bezig of wel? Nee, het is veel leuker om zelf een creatief cadeau te verzinnen! En wij kunnen je vertellen hoe je dat doet.

Een cadeau voor een 50 jaar getrouwd jubileum

50 jaar getrouwd zijn is een bijzonder, en gedenkwaardig moment. Het cadeau dat je daarbij geeft moet daarom passen en persoonlijk zijn. Niet iets wat je ook op ieder ander jubileum of verjaardag zou geven. Een fotoboek is in ieder geval al een goed idee om als cadeau te geven aan een stel dat 50 jaar getrouwd is. Het is persoonlijk, zit vol met nostalgische herinneringen en plaatjes van toen het stel nog jonger was. Zelf een fotoboek maken is al een hele klus, maar voor 50 jaar getrouwd zijn is het wel de moeite waard! Je kunt natuurlijk ook er een stapje bovenop doen..

Een glossy

Een glossy is het perfecte cadeau om te geven aan een stel dat 50 jaar getrouwd is. Hoezo dan? Een glossy kan je ten eerste meerdere keren uitprinten, er is dus gelegenheid om het uit te delen bij het feest van 50 jaar getrouwd zijn. Daarnaast is het een fotoboek, maar dan beter. Je kunt niet alleen foto’s verwerken in een glossy voor 50 jaar getrouwd zijn, maar ook allerlei anekdotes, interviews met familie en vrienden. Het is volledig aan jou hoe je de glossy indeelt, en je kunt er allerlei kanten mee op gaan. Wat denk jij? Een glossy voor 50 jaar getrouwd zijn?

Related Posts

Viral marketing, wat is dat nou precies?

Exclusieve Sieraden van Bellano

Watertanks en pompputten