Acupunctuur alternatief in Turnhout bij IKONTSTRESS

Chinese Hoofd Nek en Schoudermassage wordt in de regio Turnhout door steeds meer bedrijven aangeboden aan hun werknemers als alternatief voor acupunctuur. In Google typen zij ‘Acupunctuur Turnhout’. Veel mensen die bang zijn voor de naaldjes, maar wel de hele en ontspannende werking van acupunctuur willen beleven ondergaan met veel plezier een behandeling. Daarbij komt dat het goedkoper is dan een behandeling acupunctuur.

Bij IKONTSTRESS in Turnhout wordt deze behandeling gegeven naast voetreflexologie. Het voordeel is dat de reflexologen van IKONTSTRESS perfect op de hoogte zijn van alle energiebanen die in een menselijk lichaam lopen. Door blokkades te verhelpen kan de energie weer stromen.

Het is heel belangrijk dat na elke behandeling veel water wordt gedronken. Hierdoor worden de afvalstoffen afgevoerd. Overigens is Turnhout steeds meer het centrum in de Benelux aan het worden van de ontspanning en genot. Ook als je een Tantra massage wilt ondergaan als vrouw, kun je terecht in Turnhout bij Tantraforlife.be. Wanneer je samen met je partner wilt ontspannen en de massagetechnieken wilt aanleren, dan is het ook mogelijk in Turnhout. Het leuke is dat de tophotels in de regio hier op inspelen. Zij hebben ondanks een neergang in het toerisme naar België toch geen last van deze malaise. Steeds vaker krijgt Tantraforlife uit andere regio’s het verzoek om afspraken te maken. Koppels leren het lichaam van elkaar beter kennen en verbeteren de intimiteit. Daarbij gaan zij ook beter communiceren. De relatietherapeuten in Nederland en België zijn hier alle lange tijd van op de hoogte en sturen steeds meer koppels op cursus. Het beste is om dit in een ontspannen sfeer te doen waarbij je volledig de tijd hebt voor elkaar. Het bizarre is dat mannen veel meer over vrouwen moeten leren dan andersom. Vrouwen hebben veel meer erogene zones op het lichaam dan mannen.

De hotels in Turnhout zijn opzich geen bottelneck mochten deze vol zitten. Er kan altijd worden uitgeweken naar plaatsen rond Turnhout. Het is aan de tantra masseurs om hun tijd zo in te delen, dat de koppels veel leren en dat de dames die een massage wensen te krijgen deze op tijd kunnen hebben. Veel vrouwen boeken een kamer voor zichzelf als ‘me time’ waarbij zij na de massage lekker kunnen overnachten in een luxe omgeving en de volgende ochtend lekker ontbijten. De tantra massage voor vrouwen is een groot succes. Waar mannen altijd al mogelijkheden hadden is dit geheel afstemd voor hetero en lesbische vrouwen.

Meer informatie: www.tantraforlife.be of www.ikontstress.nu

Ref. 114