Roman Urty
Image default
Business

Afscheidscadeau voor een collega van Jilster

Binnenkort neem ik afscheid van mijn lieve collega en daarom ging ik op zoek naar een mooi cadeau om aan hem mee te geven bij zijn vertrek. Het moest iets speciaals zijn. Iets met waarde. Creatief en bijzonder. Dus ben ik gaan googelen op ‘afscheid collega’ omdat ik hier zelf vrij weinig ervaring mee heb. En zodoende kwam ik al heel snel bij Jilster terecht. Toen ik op hun website keek kwam ik op een geweldig idee! Namelijk het ontwerpen en maken van een persoonlijk tijdschrift.

Afscheidscadeau collega

Het zelf ontwerpen van een tijdschrift maakt het afscheidscadeau van een collega een stuk persoonlijker. Je steekt veel tijd in het cadeau. Bent creatief. Gebruikt foto’s en geeft het tijdschrift een verhaal.

Op de website van Jilster vond ik verschillende voorbeelden. Hierdoor kon ik zelf veel inspiratie op doen zodat ik een idee kreeg van wat ik wilde. Het leek allemaal heel ingewikkeld maar dat was het totaal niet! Voor Jilster hoef je geen grafisch meesterbrein te zijn want met de handige tools van het programma is alles ontzettend makkelijk en prettig.

In het tijdschrift stonden lieve berichtjes van mijn andere collega’s, foto’s van bedrijfsuitjes en feesten en natuurlijk een aantal foto’s van de zaak. Iedereen had een leuke tekst geschreven om erin te plaatsen. Het eindresultaat was geweldig!

De reactie van mijn collega tijdens het afscheid

Niet alleen het team, maar ook de collega waarvan we afscheid namen vond het eindresultaat geweldig. Iedereen was enthousiast over het cadeau en mijn werkgever besloot om dit voor iedereen te gaan maken die het bedrijf om wat voor reden ook verliet. Als een bedankje voor het harde werken en de leuke tijd in dienst. Het cadeau makkelijk, creatief en persoonlijk is.

Meer informatie

Ben je ook geïnteresseerd in het maken van zo’n afscheidscadeau? Of in het maken van zo’n tijdschrift voor een andere gelegenheid? Dan kun je natuurlijk altijd even kijken op de website van Jilster. Hierop vind je meer informatie en heel veel inspiratie gebaseerd op het maken van een leuk tijdschrift of een mooie poster.