Roman Urty
Image default
Business

Alles wat je moet weten over de Xbox

Er zijn drie belangrijke aanbieders van spelcomputers. En elk van die drie is uniek. Dat maakt de keuze eenvoudig want je houdt van Nintendo, PlayStation of Xbox. Microsoft sprong in het gat toen Atari ter ziele ging. Dat leek eenvoudig maar dat was het allerminst. In 2000 echter riep Bill Gates het van de daken: ‘een apparaat zonder software, zonder opstarttijd! We hebben het hier over een console’. De Xbox wordt op 15 november 2001 gelanceerd in de VS. Het is de krachtigste console van dit moment, de eerste met een harddisk en de eerste console met een ethernetpoort voor breedbandinternet.

Een stukje historie over Xbox

Sinds de lancering in 2001 zijn er wel wat ontwikkelingen geweest en er valt ook niet anders te verwachten. Belangrijk was de lancering van Xbox Live in 2002. Unieke aspecten van de Xbox zoals de standaard aanwezige harde schijf en ethernetpoort lieten spelers probleemloos tegen elkaar gamen en games downloaden. Hiermee was de Xbox niet meer te vergelijken met de concurrerende PS2. De Xbox maakte gamen tot een belevenis. Door de goed doordachte technologie werkt de box razendsnel. Met Xbox Live Gold haal je het maximale uit de game console.

Xbox Live 3 maanden: een mooie periode

Je kan een Xbox Live kaart aanschaffen om gebruik te kunnen maken van alle mogelijke diensten. Een Xbox Live lidmaatschap laat je meedoen met de beste coöperatieve en competitieve gaming ervaring bij zowel Windows 10 en Xbox One consoles, met minder wachttijd en meer geoptimaliseerde matchmaking dan bij welke andere aanbieder. Geniet van wekelijkse kortingen op je favoriete Xbox games, speel elke twee weken gratis games en nog veel meer! Xbox Live Gold Lidmaatschappen variëren van 1 maand tot 2 jaar. Neem een Xbox Live 3 maanden en je bent verzekerd van een mooie aaneengesloten periode gameplezier! Je gamet met mensen over de hele wereld de meest spannende avonturen. De vele extra’s van Xbox Live maakt het feest compleet!

https://www.dreamgame.nl

Related Posts

Een kapot dak

Hijswinkel, hoge kwaliteit met veiligheid

Goedkope wandtegels badkamer