Roman Urty
Image default
Business

Aluminium kozijnen voor die industriële look

Ik weet het zeker, ons huis is toe aan aluminium kozijnen. Of misschien is het beter wanneer ik zeg dat ik toe ben aan aluminium kozijnen. Ik heb schoon genoeg van het telkens weer opnieuw inschakelen van een schilder die het hele buitenwerk van ons huis weer keurig onder handen neemt. Het kost telkens toch weer aardig wat geld. Oké, aluminium kozijnen zijn wat duurder, maar daar tegenover staat ook dat je er zo goed als geen onderhoudskosten meer aan hebt. In tegenstelling tot houten kozijnen. Kunststof kozijnen zijn dan wel weer goedkoper, maar die vind ik juist helemaal niet geschikt voor onze woning. Aluminium kozijnen geven ons huis die industriële en ook krachtige look waar ik naar op zoek ben. Daarnaast vind ik het een prettig idee dat de raamprofielen zo heerlijk smal kunnen zijn. Ga voor meer informatie over Aluminium kozijnen naar www.schipper-ede.nl

Aluminium kozijnen zijn onderscheidend

Met aluminium kozijnen geef je wat mij betreft een statement af. Wij vinden het heerlijk om ons te onderscheiden van alles wat standaard is. We houden er niet van om in een keurslijf gestopt te worden. Daarom past de strakke vormgeving, de degelijkheid én de lange levensduur van aluminium kozijnen heel goed bij ons. Mijn onderzoek heeft me geleerd dat aluminium kozijnen met gemak een levensduur van 50 jaar kunnen halen. Mits je ze maar goed onderhoud. Trouwens dat onderhoud stelt niet zo heel veel voor omdat aluminium kozijnen de reputatie hebben dat ze niet snel vies worden.

Aluminium kozijnen in allerlei kleuren

Aluminium kozijnen kunnen ook worden gekleurd. Bij Schipper Ede ontdekten we een heel breed assortiment en konden we kiezen uit vele uitvoeringen én kleuren. Onze nieuwe aluminium kozijnen hebben we met de hulp van de experts van Schipper Ede kunnen afstemmen op onze eigen persoonlijke wensen. Wat ook zo mooi is, is dat het aluminium profiel heel sterk is en inbraakwerend is. De aluminium kozijnen van Schipper Ede hebben standaard een inbraak weerstand klasse 2. Wij hebben gekozen voor een gladde afwerking van het oppervlak. De zogenaamde ‘vlakke moffeling’. Maar ook daarin zijn er nog keuze mogelijkheden.

Kortom, de slanke elegantie, gecombineerd met krachtige degelijkheid geven aluminium kozijnen wat mij betreft een unieke status.

Related Posts

Hier koop je het leukste hoesje voor je Samsung Galaxy A40

Supplier of the best available whey protein concentrates

Graag een ooglidcorrectie?