Roman Urty
Image default
Business

Aparte herenschoenen bij Shoelia

Bij Shoelia kunt u terecht voor kleurrijke en aparte herenschoenen. Ook voor trouwschoenen, schoenen met bloemenprint of kurken schoenen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben verschillende soorten schoenen voor verschillende soorten gelegenheden.

Uw eigen schoenen ontwerpen bij Shoelia

Bij Shoelia heeft u ook de mogelijkheid om uw eigen schoenen te ontwerpen. Er is een ruim assortiment met veel keuze, maar natuurlijk kan het gebeuren dat uw droomschoenen hier nog niet bij zitten. In dat geval kunt u uw unieke idee zelf uitwerken. U kunt zelf uw model, materiaal, kleur en type zool kiezen. Daarnaast kunt u de schoenen personaliseren door initialen of een belangrijke datum erin te laten zetten. Voor bijvoorbeeld uw trouwschoenen is de trouwdatum een prachtige toevoeging! Naast initialen of een datum, is het ook mogelijk om uw schoenen te laten bedrukken met het logo van uw bedrijf. Veel potentiële klanten zullen daar van opkijken! De schoenen zijn ook in uw huisstijl of met een slogan van het bedrijf te bestellen.

Comfortabel en bijzonder

Onze schoenen zijn bijzonder, uniek en kleurrijk. Wij hebben ons gespecialiseerd in bijzondere prints, kleuren en kwalitatief hoogstaand materiaal. Dit zorgt voor optimaal draagcomfort en een geweldige eerste indruk. Kortom: schoenen voor iedereen die niet standaard wil zijn. Unieke en kleurrijke schoenen vindt u niet overal. Bij ons kunt u wel terecht voor dit soort schoenen. Wij werken samen met Pepe Milan, die onze visie deelt en nog echt handgemaakte schoenen maakt. Onze collectie Pepe Milan schoenen wisselt maandelijks, zo bent u gegarandeerd van echt unieke schoenen.

Pepe Milan

Wij werken samen met het merk Pepe Milan. Liefde voor het vak en oog voor detail is voor ons van groot belang. Pepe Milan is een Spaans familiebedrijf waar de schoenen nog echt handgemaakt worden. Na drie generaties schoenmakers, zijn het nu de kleinkinderen die het familiebedrijf voortzetten. Dit doen zij met dezelfde toewijding en liefde als toen het merk werd geboren. Voldoening en plezier bij de klanten is erg belangrijk, daarom zorgen wij ervoor dat de schoenen er niet alleen mooi uitzien, maar dat ze ook prettig zijn om te dragen.