Roman Urty
Image default
Business

Belangrijk om te weten bij het maken van je eigen poster

Je hebt het idee opgevat om een poster te (laten) maken. Zelf wil je het ontwerp voor je rekening nemen. Wist je dat dit met Jilster ook heel eenvoudig kan? Je hebt er vast al bedacht wat het doel moet zijn van je poster. Gewoon, voor de leuk, voor jezelf? Ter ondersteuning bij de presentatie die je binnenkort moet geven? Om je naamsbekendheid van je bedrijf of dienst te vergroten?

Verschillende redenen waarom je een poster maakt

Wanneer je geen poster maakt puur voor jezelf, voor op de kamer van je zoon of dochter, of voor in de huiskamer als aparte wanddecoratie, is het doel van je poster wellicht interesse opwekken bij mensen. Misschien wil je mensen wel informeren, zoals bijvoorbeeld een filmposter doet. Misschien wil je mensen wel aanzetten tot het nemen van gerichte actie, bijvoorbeeld om geld te doneren aan het specifieke goede doel waarvoor jij je inzet.  

Met Jilster is een poster snel gemaakt

Een poster maak je razendsnel en uiterst eenvoudig met de online dienst van Jilster. Ze helpen je graag met allerlei tips en trucjes bij het creatieve (denk)proces. Zodat er uiteindelijk een geweldige eyecatcher in de vorm van een poster kan ontstaan. Toen ik als afscheidsgeschenk voor één van mijn collega’s een blijvende herinnering wilde (laten) maken, kwam ik al gauw terecht op de site van Jilster. Een herinneringsboek met allerlei leuke anekdotes, persoonlijke verhalen, maar ook gedichten en leuke foto’s. Het is een blijvende herinnering geworden die is samengesteld door alle collega’s en het bleek een dierbaar geschenk.

Een poster maken om de gesprekken op gang te brengen

Als extra hadden we de cover van het tijdschrift als poster laten maken. Op die manier kon onze collega altijd de herinnering bewaren aan een hele fijne tijd met ons allemaal. Want het enige dat haar enorm tegenstond aan haar vertrek was toch het feit dat ze niet meer dagelijks in contact zou staan met ons, haar (directe) collega’s. De poster heeft ze op een prominente plek in haar huis gehangen. Iedereen die haar een bezoekje brengt, kan ze op deze manier in geuren en kleuren vertellen over haar collega’s. Haar dankbare werk en de reden van haar keuze om afscheid te nemen van de plek waar ze het zo fijn had. Het is een soort van verwerkingsproces waar ze doorheen gaat. De poster helpt haar daarbij om mooie gesprekken te voeren en herinneringen op te halen met iedereen die ernaar vraagt. Kijk voor meer informatie op www.jilster.nl

Related Posts

Interieurprojecten goed uitgevoerd

Mac problemen oplossen met behulp van ‘Schijf EHBO’

Hoeveel opslagruimte bij Opslagman heb ik nodig?