Roman Urty
Image default
Business

Beveiliging Eindhoven

Beveiliging Eindhoven

Voor al uw beveiligingsbenodigdheden gaat u naar Arend Beveiliging in Eindhoven. Wij leveren al jaren hoogwaardige beveiligingssystemen en hebben daarbij al meer dan 25 jaar ervaring als landelijk erkend VEB installatiebedrijf. Wenst u dus een betrouwbare partij om de installatie van uw veiligheidsproducten aan uit te besteden dan is Arend Beveiliging uit Eindhoven een verstandige keuze. U kunt uit vele merken en modellen kiezen. En daarna kunt u de installatie overlaten aan een van onze beveiligingsspecialisten. Die rijdt naar u toe en installeert de apparatuur op de gewenste plek.

Bestel snel bij ons en u hebt uw product ook gauw in huis. Geef daarbij aan of u de installatie zelf doet of dat u een expert langs wil laten komen. Wanneer u zelf de installatie doet kunt u telefonisch contact op nemen voor technische ondersteuning. Dat is een van de klantenservices die wij bieden. Meer weten over beveiligingsinstallaties en de beste manier om deze te plaatsen? Kijk eens op onze site over beveiliging voor Eindhoven of neem contact op met een vakkundige.

Breed assortiment bij Arend Beveiliging Eindhoven

Wilt u een ruim assortiment in middelen voor uw beveiliging in Eindhoven? Bij Arend Beveiliging kunt u alles krijgen op het gebied van toegang en veiligheid. We leveren vele merken die meerdere uitvoeringen hebben van eenzelfde type product. Zo zijn er bijvoorbeeld standaard Honeywell videocamera’s, maar ook flexibele koepelcamera’s van het zelfde merk.

Of ingeval van toegangscontrole technieken zijn er diverse merknamen als CDVI, Dahua, ZKTeco, Maasland of Sewosy. Hierbij hebt u keuze uit RFID lezers waarbij u een kaart nodig met chip die gekoppeld is aan uw beveiligingssysteem binnen regio Eindhoven. Op die manier kan enkel personeel of gebruikers met zo’n RFID kaart een gebouw binnen. Verder is er een andere uitvoering van de toegangscontrole die gebruik maakt van biometrische gegevens. Op die wijze kunnen alleen mensen met een geregistreerde vingerafdruk naar binnen of naar buiten gaan.

 

https://arendbeveiliging.nl/

Related Posts

Zone Atex verlichting van de beste kwaliteit

De voordelen van wandtegels

Maak de overstap naar LED verlichting