Roman Urty
Image default
Business

Bijbelse rondreis Israël is een must als u meer wilt leren over het Christendom

Tijdens een Bijbelse rondreis Israël leert u meer over het Christendom. Het Christendom dat zijn wortels heeft in Israël, het land waar Jezus Christus werd geboren, leefde en stierf. Christelijke rondleidingen door Israël door Israël Idoed Reizen richten zich met name op de plaatsen die belangrijk zijn in het leven van Bijbelse figuren als Abraham, David en Jezus. Pak zeker een paar goede wandelschoenen in bij de voorbereiding van een rondreis door Israël, want u zult een groot deel van de dag op uw voeten doorbrengen met het reizen van de ene naar de andere locatie.

Christelijke rondreis Israël geheel op maat

Voor welke rondreis u ook gaat, de Christelijke rondreis Israël georganiseerd door kenners en passievolle mensen als Jo en Marjan le Poole voert u altijd langs de belangrijkste christelijke bezienswaardigheden in Israël.

Wat is reizen op maat?

Simpel gezegd, het is een unieke reisroute waarbij elk onderdeel van de reis individueel is samengesteld om aan uw stijl, smaak en budget te voldoen. De term is uitwisselbaar met ‘vakantie op maat’, wat betekent dat uw vluchten, tussenstops, accommodatie, rondleidingen of voertuigverhuur zijn afgestemd op uw individuele wensen.

Voordat u denkt: “Wacht even, dit klinkt duur!”, dat hoeft niet zo te zijn! Het concept is gewoon om een Bijbelse rondreis Israël te maken die bij u past, ontworpen door mensen als Jo en Marjan die dankzij hun jarenlange ervaring echt heel veel weten over Israël.

Reisspecialist op maat

Jo en Marjan zijn ervaren adviseurs, uw reisspecialist op maat, die kennis hebben van Israël en u dus ervaring en aanbevelingen uit de eerste hand kunnen bieden op de door u gekozen bestemming. Ze werken heel nauw samen met lokale mensen in Israël, die de meest actuele kennis heeft van de verschillende soorten accommodaties, de laatste rondleidingen en het soort reis dat bij u past. Naast hun ervaring met de bestemming, hebben ze een grondige kennis van de vlucht, zodat ze u een reeks vluchtroutes en interessante tussenstops kunnen voorstellen die u misschien zelf nooit in overweging zou nemen.

Hoe plant u dit soort reizen?

Eerst moet u een idee hebben hoe lang u wilt reizen, wanneer u wilt gaan en hoeveel u wilt uitgeven. Nadat u dat hebt besloten, is het tijd om met hen te praten!