Roman Urty
Image default
Business

Boetiek en Hotel Bon Aparte staat voor u klaar

Er is geen fijnere plek om op vakantie te gaan in eigen land dan in de Achterhoek. Hier valt namelijk van alles te beleven, voor zowel jong als oud. Ga je graag op pad om actief bezig te zijn, en zijn mountainbiken, wandelen en soortgelijke activiteiten echt jouw ding? Dan zit je helemaal goed in het oosten van het land. Ook wanneer je liever houdt van rust, kalmte en wellness is de Achterhoek de juiste plek. Boetiek en Hotel BonAparte is een hotel dat de perfecte combinatie heeft gevonden voor iedere bezoeker. Het is een luxe wellness hotel gelegen aan de voet van de Lochemse berg, in (vanzelfsprekend) Lochem. Dit is een kleine plaats in de Achterhoek in de buurt van Hengelo, Zutphen en Deventer. Rondom deze plaats liggen veel gezellige dorpjes en er zijn meer dan genoeg activiteiten te doen in de omgeving.

De omgeving van Boetiek en Hotel BonAparte

Hotel Bon aparte is het startpunt van diverse fiets- en wandelroutes. Bepaal zelf wat je tempo is en hoe lang je wilt wandelen. Je kunt de routes namelijk helemaal aanpassen aan je eigen smaak. Ga even kort een blokje om of trek er een hele dag op uit om er een hele tocht van te maken.

Daarnaast vind je in de omgeving van Lochem verschillende musea, een golfbaan waar je een arrangement kunt boeken en een theater voor de liefhebbers. Tevens kun je in de lente- en zomermaanden naar de Achterhoek komen om een boottocht te maken met de Berkelzomp in Lochem.

Boek nu jouw weekend, midweek of weekje weg!

Ga er eens tussen uit en breng het oosten van het land een bezoek. Je zal er geen spijt van krijgen, maar juist heimwee wanneer je weer richting huis gaat. Tot snel in de Achterhoek!

http://www.hotelbonaparte.nl

Related Posts

Slotenmakers in Leidschendam

Een plotter van Repromat

Airco huren Den Haag