Roman Urty
Image default
Business

Bouwhekken

Bouwhekken van AIC nu nog veiliger!

Diefstal op de bouwplaats is een groot probleem. Jaarlijks wordt, volgens opgave van de branche zelf, voor ongeveer 25 miljoen euro gestolen op bouwplaatsen in Nederland. Variërend van koperdraad tot cv-ketels ‘verdwijnt’ er zo op de bouwplaats een behoorlijk percentage van de winst in de zakken van ongure types. Het bedrag van 25 miljoen kan in werkelijkheid veel hoger zijn, zeggen politie-experts, omdat lang niet elke diefstal wordt aangegeven. Een van de belangrijkste oorzaken van diefstal is de eenvoudige toegangsbeveiliging bij veel bouwplaatsen in Nederland. Er staan vaak bouwhekken, maar als door het hek heen duidelijk zichtbaar is wat er te halen is, dan zal een gelegenheidsdief zich moeilijk kunnen inhouden. Daarom is het belangrijk om bouwhekken te voorzien van afdekschermen.

Maak het dieven niet te makkelijk en scherm uw bouwplaats af

Bouwhekken met afdekschermen beperken de kans op diefstal, omdat minder goed zichtbaar is wat er op de bouwplaats te halen valt. Daardoor valt een belangrijke stimulans voor diefstal weg. Bij AIC kunt u tegelijk met bouwhekken ook de afdekschermen bestellen in verschillende kleuren. Misschien nog mooier is het om de afdekschermen te voorzien van uw naam of een full color print met een promotionele boodschap, bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam, logo en contactgegevens. Daarmee beperkt u niet alleen de kans op diefstal, maar verhoogt u ook de professionele uitstraling van uw bouwplaats.

AIC, het goede adres voor bouwhekken

Denkt u erover om bouwhekken aan te schaffen? Aarzel dan niet langer en neem snel contact op met AIC in Harderwijk. Bel naar 0341 41 33 41 of mail naar info@aic.nl, dan kunt u gelijk vragen naar gekleurde afdekschermen of full color prints op uw bouwhek. Ook voor al uw andere vragen over bouwplaatsinrichting bent u bij AIC aan het goede adres.

Related Posts

Dronebezorging in Dubai vanaf 2018

Een professionele telefoondienst

Motorrijschool Zoeterwoude