Roman Urty
Image default
Business

Buis verlichting biedt alleen maar voordelen

Buislampen zijn erg populaire lampen, en dat is niet zonder reden. Deze specifieke lamp is erg uniek en biedt heel veel voordeel in tegenstelling tot sommige andere lampen. Dit komt onder andere omdat buis verlichting een robuuste uitstraling heeft. Hierdoor is deze lamp geschikt om te gebruiken op industriële locaties en zware gebieden. Daarnaast is een buisverlichting erg licht in gewicht en laag in energieverbruik. Het is voordeliger om een buislamp de gehele dag te laten brandden, dan om de lamp continu aan en uit te zetten. Doordat de lamp snel opstart heb je direct licht wanneer je de schakelaar omhaalt. Veel andere lampen moeten eerst even op gang komen, maar een buis verlichting hoeft dat niet. Deze is direct klaar voor gebruik.

Vervang uw oude TL verlichting

Bent u groot fan van TL verlichting? Maar wilt u wel graag overstappen naar een soortgelijke lamp die dezelfde voordelen te bieden heeft? Dan is de buislamp de lamp waar u naar opzoek bent. Zeker de buislampen met LED zijn een goed alternatief voor de oude TL lampen. Het grote verschil is dat een buislamp met de laatste LED technieken een stuk zuiniger is dan een TL lamp. Het enige nadeel is dat buis verlichting met LED aardig duur is. Om je hiermee tegemoet te komen kun je subsidie krijgen op het aanschaffen van LED lampen. Hierdoor wordt het een stuk aantrekkelijker om de overstap te maken van je huidige verlichting naar de buis LED variant. Dankzij de Energie Investeringsaftrek is het mogelijk!

Verschillende varianten

Ben je er over uit dat je graag een buislamp wil? Dan wordt het volgende punt om te kijken welke het precies moet worden. De lampen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, diktes en lichtsterktes. Vergelijk het aanbod buis verlichting met elkaar en kom zo tot de juiste buislamp naar jouw wensen.

https://zone-atex.nl/buisverlichting/

Related Posts

Türen und Fenster beim Gartenhaus – worauf zu achten ist

Hoogglans tv meubels

Wil jij uw auto beletteren in Roosendaal?