Roman Urty
Image default
Business

Dakster.nl

Dakster.nl is een expert op het gebied van gevel- en dakwerken. Door onze grote kennispoel kunnen we iedere klus oplossen naar wens van de opdrachtgever. We doen aan ieder type dakreparatie en zorgen ervoor dat u altijd veilig en droog zit.

Zo kan Dakster.nl platte daken met diverse methoden geheel waterdicht maken. We hanteren bijvoorbeeld de methode met bitumen dakbedekking. Deze teerachtige substantie laat geen druppel water door en is uitermate geschikt voor egale horizontaal gelegen vlakken. Ideaal dus voor platte daken. Een alternatief hierop is bijvoorbeeld PVC, maar ook EPDM waarmee men voor een lange tijd geheel voorzien is van een goede waterkerende laag. In nieuwbouw wordt dit regelmatig gebruikt en zorgt voor een levensduur van 50 jaar. Erg lang dus. Daarnaast zijn we als dakdekkersbedrijf ook zeer bekwame dakpannen leggers. Wilt u dus een hellend of plat dak laten repareren of van nieuwe dakpannen voorzien dan is Dakster.nl waar u het zoeken moet.

Dakbedekking voor uw huis

Als u dakbedekking voor uw huis wilt zit u bij Dakster.nl helemaal goed. Onze vakmensen zijn uitstekend in staat om ieder type dakwerk of gevelwerk uit te voeren. Schuine en hellende daken zijn onze specialiteit en weten precies wat er voor nodig is om uw woning waterdicht te maken met dakpannen. Dit is namelijk de meest gebruikelijke keuze om huizen en panden met hellende daken te voorzien van een beschermlaag. Zo’n laag met keramiek kan wel zo’n 100 jaar mee! Uitermate duurzaam dus. Alternatieven voor dit populaire waterwerende middel zijn shingles en leien. Hiermeer creëert u een sfeervolle woonomgeving.

De beste service

De beste service ontvangt u van Dakster.nl. Vraag daarom de offerte aan en ontvang hoge kwaliteit dakbedekking voor uw huis bij u in de omgeving. Ook voor reparatie aan uw gevel of voor het plaatsen van groen dakwerk zijn wij van de partij. Met onze kennis en vaardigheden is geen klus voor ons onmogelijk. We kunnen namelijk handig gebruik maken van ons netwerk met dakspecialisten.

 

http://dakster.nl/

Related Posts

Spoor2Expert

Tips voor optisch grotere borsten

Bouwbedrijf Veenendaal Van Appeldoorn Bouw