Roman Urty
Image default
Business

Dankzij HSV tmp konden we ons grote project laten uitvoeren!

Ik en een collega van mij zijn erg dankbaar dat HSV-tmp de productie heeft gedaan voor ons grote project. Wij hadden samen een super leuk idee bedacht en hebben dit tot detail helemaal laten uitwerken. Met ons product gingen we naar vele verschillende bedrijven die ons misschien daarin konden helpen. Helaas werden we vaak afgewezen door diverse bedrijven. We hadden nog 1 afspraak ergens staan om ons product te laten maken en dat was bij HSV-tmp.

De afspraak bij HSV-tmp over het product

Samen gingen wij met ons idee en de uitwerking naar het pand van HSV-tmp. We kwamen binnen en werden vriendelijk begroet door het personeel en werden meteen begeleid naar de spreekkamer. Daar zouden we onze afspraak hebben met een van de medewerkers van HSV-tmp. Een paar minuten later, kwam de medewerker binnen en begon onze afspraak. We vertelden hem over ons idee en lieten een stuk van de uitwerking zien. Nadat wij ons verhaal hadden gedaan, mocht de medewerker aan het woord. Hij zei dat we een super idee hadden bedacht, alleen de uitwerking niet helemaal compleet was. Toen begon hij verschillende dingen te zien op de uitwerking die wij mee hadden en snapte wat hij bedoeld. Hij zei daarna dat hij ons in het bewerkingsproces en de productie kon helpen. Wij keken elkaar verbaasd aan en gingen akkoord met de deal van de medewerker. Het plan was om hun professionals goed te laten kijken naar de uitwerking en daarvan een nieuwe maken. Na goedkeuring zou het productieproces beginnen!

Het proces

Een paar weken later, kregen we een telefoontje dat de nieuwe uitwerking van ons idee klaar was. We gingen weer naar het kantoor van HSV-tmp en kregen daar de professionals te zien die te uitwerking hebben gemaakt. We keken naar de veranderingen en alles was drie keer beter gedaan dan het vorige plan! Ik en mijn collega waren het helemaal mee eens met de uitwerking en ze mochten aan de productie beginnen. Wij laten graag meer spullen door hen uitvoeren! Het is een top bedrijf om mee samen te werken!

Meer weten over HSV-tmp? Kijk voor meer informatie op www.hsv-tmp.nl.

Related Posts

Spoor2Expert

het vertragen van rimpels

Een professionele telefoondienst