Roman Urty
Image default
Business

De Dozenhal

Wist u dat de Dozenhal bijna de grootste voorraad aan kartonnen dozen in heel België heeft? Juist hierdoor zijn we in staat om door heel België dozen zo snel mogelijk te verschepen zodra klanten ze bestellen. Het begint namelijk allemaal met u, die op onze website een kijkje gaat nemen of we de dozen hebben die u zoekt. Door eenvoudig de gewenste afmetingen in te voeren in onze online zoektool, kunt u gelijk kijken of we uw dozen op voorraad hebben. Wanneer we ze wel hebben, kunt u gelijk een offerte aanvragen! Deze krijgt u binnen één werkdag terug, en wanneer u deze ondertekent en terugstuurt gaan we gelijk voor u aan de slag om de dozen te verschepen.

Dozen op maat van de Dozenhal

U kunt bij de Dozenhal in België ook dozen op maat bestellen wanneer we niet precies de dozen hebben waar u naar op zoek bent. We vinden het geen probleem, we zullen deze dozen vers op maat in onze fabriek voor u maken en dan zo snel mogelijk naar u transporteren. Het zal uiteraard wat langer duren om deze dozen aan u te leveren omdat ze eerst nieuw gemaakt moeten worden. Daarna worden ze met eigen transport naar uw magazijn gebracht, klaar voor gebruik. Onze eigen chauffeurs zorgen ervoor dat de dozen allemaal in uitstekende staat zo snel mogelijk bij u aankomen.

Voordelen van de Dozenhal

Er zijn een heleboel voordelen waar van genoten kunnen worden wanneer u kiest voor de Dozenhal. Niet in de laatste plaats hebben we het eigen transport waardoor al uw bestellingen zo snel mogelijk naar u vervoerd worden. Daarnaast heeft de Dozenhal gewoon ontzettend veel keuze in dozen. Niet alleen verkopen we nieuwe dozen en maken we ze op maat voor u wanneer het nodig is, maar we hebben ook gebruikte dozen. Deze zijn al een keer gebruikt, maar nog wel in goede staat om nóg een transportronde mee te doen. Dat scheelt weer voor het milieu, omdat er geen nieuwe grondstoffen gebruikt worden om de dozen te maken. Het scheelt ook voor uw portemonnee, want we bieden deze dozen tegen een lagere prijs aan.

Wilt u kartonnen dozen kopen? Klik hier.