Close

de houten balken zien er uit als nieuw!

houten balk luchtgommen


Onze organisatie heeft in het voorjaar beroep gedaan op de firma Riforma uit Retie om de houten balken in de plafonds van de brasserie, de kantoorruimtes en personeelsruimte te laten reinigen door middel van de techniek luchtgommen

Als verantwoordelijke van de technische dienst op een groot recreatie domein in Limburg, sta ik samen met mijn team in voor het onderhoud van de gebouwen en de tuinen. Traditioneel voeren we in het voorjaar een aantal ‘grotere’ werken uit om de gebouwen op te frissen. 

Dit jaar hebben we intern de kantoorruimtes helemaal verbouwd en de personeelsruimte uitgebreid met een doucheruimte en een gezellige plaats om te pauzeren. Daarnaast hebben we de zichtbare steunbalken in het plafond van zowel de brasserie, de kantoorruimtes als de personeelsruimte laten luchtgommen. Dit betekent dat we ze hebben laten reinigen waardoor het blanke hout nu weer zichtbaar is. Ook hebben we in alle drie de ruimtes een heel zachte kleur aangebracht op de muren en nieuwe lusters opgehangen. 

Het resultaat is echt magnefique. De draagbalken die vroeger zo zwaar waren, gaan nu meer op in het lichte geheel. Alle ruimtes stralen nu iets licht en luchtig uit in plaats van iets zwaar en bombastisch.We zijn de specialisten van bij Riforma uit Retie erg dankbaar voor het heel mooie resultaat.  

https://www.riforma.be/houten-balk-luchtgommen