Roman Urty
Image default
Business

De kappers zijn weer open

Eindelijk weer open

Het is zo ver. De kappers zijn eindelijk weer open. Nu kan weer je haar doen in een kapsalon in delft. Op dinsdag 23 februari was er weer een persconferentie. Daarin werd gezegd dat kappers weer open mochten. De kappers mochten open gaan vanaf 3 maart 2021. Wel gelden er regels voor een afspraak.

 

  • maak vooraf een reservering;
  • blijf thuis als u klachten heeft;
  • gezondheidscheck vooraf is verplicht.
  • houd een mondkapje op;
  • en houd 1,5 meter afstand waar dat kan.

 

Tot slot is er ook nog de avondklok. Hier dienen kappers zich ook aan te houden.

 

De kappersbranche

De kappersbranche reageerde opgelucht en blij op het besluit om de kappers weer open te laten gaan. Premier Rutte sprak tijdens de persconferentie deze verlossende woorden “We zijn op weg naar een stapsgewijze heropening van de samenleving, naar meer ruimte en naar minder beperkingen. Onder voorwaarden willen we weer een paar dingen mogelijk maken. En welzijn weegt daarin zwaar. Contactberoepen zoals de kapper worden weer mogelijk gemaakt.” Dit was geweldig nieuws voor de zwaar getroffen branche.

 

Wat valt er nu te doen

We kunnen weer naar de kapper, dit is iets positiefs. Het is tijd om je haar te gaan doen! Na alle tijd zonder omzet zou je je kapper kunnen steunen. Wat ga je met je haar doen? Er is zo veel keuze, doe eens gek. Bij goede kapper delft kan je heel veel met je haar laten doen. Stel je bent een man en je bent toe aan vernieuwing. Dan is het volgende wellicht een leuk idee voor je haar.

 

De low fade

Tegenwoordig zien we het steeds vaker voorkomen: een opgeschoren herenkapsel. Het kan er enorm stijlvol uitzien wanneer je gaat voor een goede stijl. De Low Fade wordt gekenmerkt door de lage overloop in haarlengte. Een opgeschoren kapsel is echt niet alleen voor jongeren. Vandaag de dag zie je steeds meer volwassen mannen met een opgeschoren kapsel. Een low fade kan op verschillende manieren uitgevoerd worden. Zo zijn er: opgeschoren + naar achteren, opgeschoren + naar voren, opgeschoren + scheiding en opgeschoren + pompadour. Deze laatste is er eentje die nooit uit de mode zal raken. Het is mannelijk en opvallend en stijlvol. Door de korte zijkanten en de langere haren bovenaan is dit een goede stijl om meer lengte in het gezicht te creëren.

 

https://www.onekappers.nl/