Roman Urty
Image default
Business

De makelaar uit Veenendaal heeft ons geholpen

Wij hebben laatst de hulp ingeschakeld van de makelaar uit Veenendaal Zonnenberg Makelaardij. We hadden ons huis verkocht, maar moesten nu nog op zoek naar een huis voor onze zoon. Die woonde nog bij ons, maar die kan nu niet meer mee met ons in het nieuwe huis. Daarom moesten we binnen een bepaalde periode iets voor hem vinden om in te wonen. Natuurlijk wilden we ook rekening houden met zijn wensen en zochten we daarom om extra hulp.

Bij de makelaar van Veenendaal praten

Er zijn vele soorten makelaar in Veenendaal te vinden waar we terecht kunnen. Maar wij hadden ons huis laten verkopen bij Zonnenberg Makelaardij en dat ging ons goed af. Daarom besloten we daar weer naartoe te gaan alleen nu voor onze zoon. We kwamen daar aan en werden vriendelijk begroet door de makelaar en gingen zitten. Tijdens het gesprek schreef hij van alles op om bij te houden wat precies de woonbehoefte van onze zoon was. Bovendien hadden we natuurlijk een bepaald budget waar het huis aan moest voldoen. Gelukkig had hij al een beetje een goed idee wat onze zoon wilde en zou meteen aan het werk gaan voor ons. We moesten alleen nog even onze contactgegevens achterlaten als hij iets vindt, dat hij ons meteen kan opbellen of informeren

Al snel een goed huis op het oog

Niet eens twee weken later kregen we een telefoontje dat er een perfect huis te koop stond voor onze zoon. Wij zijn zo snel mogelijk daarheen gegaan om te kijken of het iets was. Onze zoon die voelde zich er heel prettig bij het had al helemaal het idee om hier te gaan wonen. Dus na goed nadenken hebben we dat huis voor hem gekocht. We moesten nog een paar keer terug om wat papierwerk te controleren en nog meer maar uiteindelijk is was alles compleet en was de datum bekend wanneer hij in zou trekken. Wij zijn heel blij dat onze zoon nu een fijne plek heeft om te wonen en dat de makelaar hier ons goed heeft geholpen.


Meer weten over Zonnenberg Makelaardij? Bekijk dan de website via www.zonnenbergmakelaardij.nl voor meer informatie.

Related Posts

Graag een tandartsstoel?

Het berekenen van het loon

Wat is een RIH fiets?