Roman Urty
Image default
Business

De voordelen van wandtegels

Wandtegels, waar is dat nou voor nodig zult u zich afvragen. Er zijn enorm veel verschillende soorten wandtegels en deze hebben ieder individuele voordelen, én voordelen die overeenkomen. Isolerende werking, waterafstotende tegels en sfeercreatie zijn slechts indicatoren van wat wandtegels u allemaal kunnen brengen. Kijk direct op Pand16 voor alle tegels die u maar kan wensen, overzichtelijk opgesteld.

 

Soorten wandtegels

De soorten wandtegels die doorgaans gebruikt worden zijn:

Keramische tegels: Dit zijn de nieuwe tegels die normaliter in badkamers en toiletten gebruikt worden.

Natuursteen: De naam zegt het, natuursteen wordt verwerkt en op uw muren geplaatst.

PVC materiaal tegels: PVC? Van die buizen? Jazeker. Dit materiaal is in elke kleur vorm en maat te gieten. Om die reden is het een gunstige en flexibele optie.

 

Isolerende werking

De isolerende werking van wandtegels zien we terug bij de PVC wandtegels. Omdat het materiaal relatief dik en licht is wordt het geluid wat van buiten naar binnen komt, maar ook wat van binnen naar buiten gaat, geneutraliseerd. Deze wandtegel komt dus met veel unieke eigenschappen voor een gunstige prijs!

 

Waterafstotende tegels

De PVC-tegel heeft ook een waterafstotende werking, maar deze eigenschap wordt gedeeld met de andere wandtegels. De tegels kunnen allemaal ingezet worden in badkamers dus. Ook buiten kunnen de tegels allemaal gebruikt worden. Echter, de duurzaamheid van de natuurstenen is hier beter. Deze gaan namelijk een leven lang mee. De keramische wandtegels zijn ook duurzaam, evenals de PVC-tegels, al slijten deze sneller.

 

Sfeercreatie

De sfeer die in een kamer heerst is enorm te beïnvloeden door het toevoegen van wandtegels. Vooral natuursteen is een materiaal dat ambiance met zich meebrengt. Daarnaast zijn PVC wandtegels goed in het nabootsen hiervan. Keramiek heeft een eigen sfeer die hygiëne aantoonbaar maakt. Wilt u de juiste soort wandtegel kiezen met meer info over isolatie, waterafstotende tegels en sfeer? Ga naar Pand16!

 

https://www.pand16.nl/

Related Posts

Koalabedding Mickey Mouse dekbedovertrek

Bouwhekken

Trouwringen Dronten