Roman Urty
Image default
Business

Een busje huren omgeving Wageningen?

Een busje huren in Wageningen en omstreken, voor je vakantie bijvoorbeeld, is een uitkomst wanneer je zelf geen auto hebt maar toch op vakantie wilt. Of wanneer je wel een auto hebt, maar niet voldoende zitplekken inclusief bagageruimte. Het kan heel eenvoudig bij Tasman Rent in Wageningen. Bij Tasman Rent heb je een grote keuze uit een ruim aanbod. Van een vierpersoons auto tot een verhuisbus met een laadruimte van 5 tot maximaal 20 m3. Allemaal te besturen met rijbewijs B. Heb je wel een auto met trekhaak maar geen aanhanger? Ook hiervoor kun je bij Tasman Rent in Wageningen terecht.

Een busje huren in Wageningen omdat je je kind wilt helpen met verhuizen?

Wat je ook met een busje wilt vervoeren, een busje huren in Wageningen kan altijd. Bijvoorbeeld als je dochter voor de vijfde keer op rij gaat verhuizen omdat het studentenhuis waar ze woonde bij nader inzien toch weer niet voldoet aan haar strenge wensen. Bij Tasman Rent denken we met je mee. Wanneer jij een busje huurt, krijg je van ons allerlei handige items om de zoveelste verhuizing van je dochter wat te vereenvoudigen. We hebben op de site handige pakketjes voor je in kaart gebracht. Omdat je al eerder je dochter hebt verhuisd, weet je natuurlijk als geen ander welke verhuishulpmiddelen jij handig vindt. Omdat we alleen op basis van beschikbaarheid kunnen verhuren, vragen we je wel om niet onnodig gebruik te maken van deze service. Het zou jammer zijn wanneer de middelen bij jou werkloos liggen toe te kijken, terwijl we een andere vader die zijn dochter (weer) moet verhuizen ‘nee’ moeten antwoorden. Als lotgenoten onder elkaar, houd daarom rekening met elkaar.

Wil je geen busje huren in Wageningen maar wel een ruime auto voor je zomervakantie binnen de EU landen inclusief Zwitserland, Noorwegen, IJsland of Servië? Ook dan kunnen we je blij maken met bijvoorbeeld een dakkoffer die je gratis bij ons kunt lenen. Ongekend toch?

Een busje huren in Wageningen met vrije kilometers

Een busje huren in Wageningen en omstreken via Tasman Rent, levert je ook nog eens tot 200 vrije kilometers op. Het aantal vrije kilometers is afhankelijk van de huurperiode.

Kijk op de site www.tasmanrent.nl  voor nog meer informatie of het direct huren van een busje.