Roman Urty
Image default
Business

Een eigen laptop samenstellen, alleen maar voordelen

Een eigen laptop samenstellen, alleen maar voordelen

 

Een laptop kopen kan soms een lastige taak zijn. Je wil dat hij alles heeft wat je nodig heb, zonder dat het te duur wordt. Ook wil je er niet te veel tijd aan besteden. Allemaal heel erg begrijpelijk. Denk dan eens aan een laptop zelf samenstellen. Ontzettend handig, want dan heb je gelijk alles wat je wil. Dan heb je overal de regie over.

Hier zijn wat voordelen van een laptop die je zelf samenstelt. Je kan zelf bepalen wat voor model je neemt en hoeveel inch het scherm moet zijn. Ook kan je de behuizing kiezen, denk dan aan metaal of kunststof. Een ander groot voordeel is dat je zelf een besturingssysteem kan uitkiezen. Bij heel fabrikanten staat Windows standaard geïnstalleerd, maar wat nou als je veel liever met Linux werkt? Of misschien wil je ze wel allebei. Dat kan je ook gewoon zelf bepalen. Ook de processor en de videokaart kunnen apart worden uitgekozen.  

Je kan ook de kwaliteit koelpasta uitkiezen. In veel standaard laptops zitten koelpasta’s met maar een thermische geleidbaarheid van 4W/mK. Dit kan veel hoger, wel tot 16W/mK. Dit voorkomt dat je laptop veel te snel te warm wordt en ontzettend hard moet gaan koelen.

Koop je de laptops voor je bedrijf? Dan kan je met een laser je logo laten zetten op alle laptops en bij het opstarten kan het logo ook tevoorschijn komen. Ook kan er met een graveermachine een andere indeling worden gemaakt voor het toetsenbord. Net wat jij of je medewerkers fijn vinden.

Een laptop zelf samenstellen heeft dus ontzettend veel verschillende voordelen. Je hoeft niet meer eindeloos te zoeken naar iets wat goed bij je past. Je kan heel specifiek iets maken, allerlei dingen weglaten of juist toevoegen. Een laptop winkel die hier speciaal voor bedoelt is doet dit allemaal graag voor je en zo kan je binnen no time gaan werken op je nieuwe laptop, die waarschijnlijk voldoet aan al je eisen. Je hebt hem immers zelf helemaal samengesteld!

https://laptopzelfsamenstellen.nl/