Roman Urty
Image default
Business

Een inrichting voor uw vakantiehuis met de wow factor

De inrichting van uw vakantiehuis verdient professionele aandacht. Want verbeteren is veranderen, perfectie vraagt om verandering. Een advies, vind ik, dat voor nuttig is vooral voor verhuurders die hun vakantiewoning willen verfraaien. Denkt u dat uw vakantiewoning perfect is? Of wilt u een paar eenvoudige tips om te verbeteren? Zelfs als u denkt dat uw vakantiewoning perfect is ingericht, zal het niet zo blijven, tenzij u bereid bent om zo nu en dan een kritische blik te werpen en een aantal wijzigingen en updates van tijd tot tijd door te voeren.

Daarom hieronder wat specifieker en relevanter advies voor het verbeteren van een vakantiehuis om het nog bijzonderder te maken. Hoe voegt u wat extra “wow” toe aan de inrichting vakantiewoning compleet in stijl.

Tips voor de inrichting van uw vakantiehuis

Voor een perfecte inrichting van uw vakantiehuis is het belangrijk om niet alles in één thuiswinkel te kopen. Daarmee geeft u uw gasten het gevoel dat ze in een warenhuiscatalogus hun vakantie doorbrengen. Mix en match uw meubels, wees eclectisch en maak uw meubel keuzes interessant.

Voeg een vleugje individualisme toe, maar niet te veel, door te kiezen voor een paar unieke stukken uit bijvoorbeeld een antiekwinkel of tweedehandswinkel, maar overdrijf hiermee niet. Mensen willen een glimp opvangen van de persoonlijkheid van de huiseigenaar, ze willen er niet door overmeesterd worden.

Zie het meubilair en inrichting als een investering en koop niet goedkoop

Als u bijvoorbeeld kiest voor de goedkoopste bedden, banken en witgoed, zult u ze uiteindelijk veel sneller moeten vervangen dan u zou doen als u voor een kwaliteitsproduct zou kiezen en deze optie kan u uiteindelijk meer gaan kosten op de lange termijn. Ook goedkope meubels gaan niet zo lang mee en uw gasten merken het direct wanneer u op de kwaliteit heeft bezuinigd. Gevolg: Ze komen niet meer terug. Toeristen vinden het leuk om dingen in huis terug te zien die uniek zijn voor de plaats waar ze verblijven, laat uw vakantiehuis die specifieke sfeer uitademen.

Compleet in Stijl helpt u graag met een interieuradvies op maat. Zodat u de juiste keuze kunt maken. Via de website kunt u een volledige inrichting uitzoeken en bestellen die binnen 6 tot 8 weken bij u wordt afgeleverd.

Related Posts

Keuzes in moeilijke tijden

Soorten visitekaartjes

Waarop kan ik besparen in het huishouden?