Roman Urty
Image default
Business

Een massage opleiding

Een massage opleiding volg je niet zomaar, die volg je bij Positive Touch. Wij zijn een school voor holistische massage therapie. Bij ons kan je een opleiding volgen van drie jaren waarna je jezelf kunt benoemen als een holistische therapeut. Het bied je veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen tijdens een modern en eigentijds ontwikkelingstraject. Wanneer je klaar bent kan je jezelf beschouwen als een veelzijdige en vakbekwame therapeut. Deelnemers aan onze opleiding willen graag mensen helpen in hun carrière. Als jij jezelf ook daarin schaart, is de opleiding wel iets voor jou!

Een massage opleiding bij Positive Touch

Je kan dus een massage opleiding volgen bij Positive Touch, wij zijn een inspirerend opleidingscentrum voor integraal holistische massagetherapie. Wat houdt dat in? Daar zullen we later even op in gaan. Positive Touch staat voor mensen begeleiden in hun ontwikkeling tot een professionele masseur, waarmee je overal terecht kunt komen. Hiervoor gebruiken we een zeer unieke methodiek, waarbij je zelf focust op heel wording en bewustwording van je lichaam en geest. Hiervoor hebben we een toegewijd team aan docenten die je hiermee willen helpen en begeleiden. Het doel van het leven is om jezelf steeds meer te ontwikkelen en op een dieper niveau jezelf met je omgeving te verbinden. Dat zien we als belangrijk. 

Methodiek

Hoe werkt de methodiek van integraal holistische massagetherapie? Het kan het beste uitgelegd worden door bewustwording van het lichaam te nemen als uitgangspunt. De kernwaarde van deze vorm van massagetherapie is dat je heel wordt door je bewust te worden van jezelf en je lichaam. Het heel worden tijdens een sessie wordt vormgegeven door een proces van innerlijke groei. Zo help je cliënten niet alleen met fysieke klachten, maar ook met geestelijke klachten. In het proces van zelfontwikkeling is het namelijk belangrijk om zowel fysiek als geestelijk gezond te zijn. 

Beroepsprofiel

Herken je jezelf hierin? Iemand die van nature nieuwsgierig is naar andere mensen. Iemand die graag mensen begeleid bij hun veranderingsprocessen. Hierbij begrijp je de kunst van samenwerken en anderen bijstaan. Je hebt geen voorgaande ervaring nodig met masseren om deel te kunnen nemen. 

Related Posts

Autoleren rijden in Nieuwegein

A custom-made belt dryer that fits all your needs

Toepassing van een schuifpoort