Roman Urty
Image default
Business

Een mooie trouwfilm laten maken door een bedrijf

Ik heb een fotograaf een prachtige trouwfilm laten maken van onze speciale dag waarop we het ja-woord hebben gezegd. Veel vriendinnen van mij waren al getrouwd en daar had ik inspiratie op gedaan in hun trouwalbums. Maar iets in mij zei dat ik iets totaal anders wilde. Dus ben ik gaan zoeken naar iets anders wat ik als mooie herinnering kan bewaren en ik kwam uit op een trouwfilm. Mijn verloofde vond dit een geweldig idee en we zijn gaan zoeken naar een geschikte fotograaf.

Uniek zijn met een trouwfilm maken

Ik wist zeker dat met een trouwfilm ik een unieke ervaring steeds opnieuw kon herbeleven. Daarom zochten we een goede fotograaf die ook goed kon filmen. Gelukkig kende een goede vriendin van mij die een connectie had met een bedrijf genaamd Art video. Wij kregen de gegevens van haar en namen contact op. Al snel hadden we een kennismakingsgesprek gepland en hij wilde ons dolgraag helpen met deze klus. Tijdens het gesprek gingen we langs allerlei soorten details over de bruiloft en hoe ongeveer de draaidag eruit zou zien. Bovendien zouden we nog even naast de bruiloft wat kunnen filmen voor het mooie effect. Zijn ideeën waren erg creatief en inspirerend! Ik kon niet wachten wat het eindresultaat ervan zal worden.

Art video heeft mooie resultaten opgeleverd

OP de dag van de bruiloft hebben ik en mijn man zoveel plezier gehad bij het maken van de film. Het voelde totaal niet of we geregisseerd werden maar juist dat alle spontane reacties goed op beeld kwamen en dat we aan het doen waren wat we het leukst vonden. De dag was zelf ook erg magisch. Binnen drie weken kregen we het eindresultaat terug en het was echt prachtig om alles weer her te beleven en terug te zien. We lachte ontzettend veel bij verschillende stukken en ik raakte best weer emotioneel bij het ja-woord. Het was echt een dag om nooit meer te vergeten.

Contact

Wilt u ook een mooie film laten maken? Bekijk dan de website van Art video via www.artvideo.nl voor meer informatie over alle diensten die deze fotograaf kan verlenen.