Roman Urty
Image default
Business

Exclusieve Sieraden van Bellano

Wanneer je op zoek bent naar exclusieve sieraden kun je terecht bij het Nederlandse label: Bellano. Zij leveren namelijk exclusieve handgemaakte oorbellen, kettingen en armbanden die passen bij de diversiteit van elke vrouw. Het zijn namelijk eenvoudig draagbare designs die geschikt zijn voor elke gelegenheid.

Exclusieve sieraden

De exclusieve sieraden van Bellano zijn twee jaar verzekerd van garantie. Dit komt doordat zij gemaakt zijn van hoogwaardig materiaal zoals Rhodium plating, goud en swarovski kristallen en parels.

De sieraden zijn handmatig met veel vakmanschap en passie in elkaar gezet door het team in Azië. Dat betekend dus dat elk sieraad dat je aanschaft uniek is en zijn eigen design heeft. Het feit dat het productieteam in Azië zit, zorgt er ook voor dat de exclusieve sieraden van Bellano aangeboden kunnen worden voor een betaalbare prijs. Dit vinden zij belangrijk omdat zij vinden dat elke vrouw in het bezit moet zijn van een uniek sieraad.

De sieraden van Bellano zijn kenmerkend aan de exclusieve, onderscheidende en verrassende designs. Deze designs passen bij de diversiteit van elke vrouw en bij de diversiteit van elke outfit. De collectie van Bellano is namelijk stijlvol, tijdloos en origineel. En dat terwijl je de exclusieve sieraden kunt dragen bij elke gelegenheid.

Kun je geen keuze maken tussen de verschillende kettingen, armbanden en oorbellen? Dan kun je kiezen voor een van de samengestelde sets. In deze sets zitten twee of drie sieraden die op elkaar zijn afgestemd op het gebied van kleur en vorm. Hierdoor ontstaat er dus een perfecte samenstelling tussen de sieraden die je om hebt en hoef je je geen zorgen te maken over of het wel bij elkaar past.

Bellano

Bij Bellano kun je eenvoudig een van de exclusieve sieraden bestellen. Op de website selecteer je een van de sieraden naar keuze en rekent deze direct af via de website. Nadat je het sieraad besteld hebt ontvang je in de mail een e-mail wanneer het product verstuurd is zodat je op de hoogte blijft van de plaats van het product.

Ben je nu geïnteresseerd in een van de producten, of wil je meer weten over het Nederlandse label Bellano? Dan kun je natuurlijk ook altijd even kijken op de website voor meer informatie.

 

Related Posts

Trouwringen Dronten

Last van fronsrimpels of marionetlijnen

Tips voor het verven van een leren meubel