Roman Urty
Image default
Offers

Fysiotherapie Vathorst brengt u een fittere levensstijl!

U kunt bij fysiotherapie Vathorst terecht voor allerlei fysieke ongemakken. Wij begrijpen heel goed dat iedere persoon anders is en elke klacht verschilt per persoon qua pijnervaring, dus daarom wordt de behandeling afgestemd op uw lichaam in combinatie met onze kennis. We zullen soms eerst moeten kijken waar het fysieke ongemak uit voortkomt, om zodoende de juiste behandeling te bepalen. Bovendien beschikt vrijwel ieder lichaam over een zelfherstellende kracht. Dit in combinatie met u die uw oefeningen thuis uitvoert zal ervoor zorgen dat u weer zo fit mogelijk zal zijn. De behandelingsmethode is gebaseerd op onze verworven kennis, maar wij zijn ook erg geïnteresseerd in nieuwe wetenschappelijke behandelmethodes, dus u zult een innoverend programma volgen.

Wat heeft fysiotherapie Vathorst u te bieden?

Ten eerste willen we u graag mededelen dat fysiotherapie Vathorst niet alleen beschikbaar is in Vathorst, maar ook op andere plekken in Amersfoort. Bij fysiotherapie Vathorst kunt u voor uiteenlopende vraagstukken en fysieke ongemakken terecht. We helpen u bij klachten bij bijna het hele lichaam, zoals hoofdpijn, nekklachten, lage rugklachten en gezonder bewegen. Mocht uw klacht er op onze website www.zeeinbeweging.nl niet tussen staan, dan helpen wij u alsnog om een oplossing te vinden. Naast fysiotherapie Vathorst bieden wij nu ook psychosomatische therapie aan. Dit betreft klachten waar geen duidelijke fysieke oorzaak voor te vinden is of waar de gezondheidswetenschap niet direct een antwoord op heeft. U kunt bij ons dus bij elk fysiek ongemak terecht en wij helpen u graag bij het vinden van uw persoonlijke en juiste oplossing.

Naast fysiotherapie

Fysiotherapie Vathorst is een van de vele diensten van ZEE in beweging. U kunt ook bij ZEE in beweging terecht voor bijvoorbeeld psychotherapie, yoga, loopbaancoaching en integratieve coaching. Wij richten ons op particulieren en bedrijven. Als bedrijf kunt u zich ook opgeven om een groepsles te doen met uw personeel. Gelieve hiervoor contact met ons op te nemen via onze website. Daarnaast geven wij nog trainingen en workshops voor geïnteresseerden. Wilt u meer informatie over een van de diensten van ZEE in beweging of bent u al geïnteresseerd? Bezoek dan gerust onze website www.zeeinbeweging.nl of neem contact met ons op. Meer over behandeling psychosomatische fysiotherapie van Zee in Beweging.

Related Posts

Zonnepanelen?

Verhuisbedrijf in Friesland, Groningen en Drenthe