Roman Urty
Image default
Business

Het aanbod aan shisha smaken

Vind je het ook leuk om regelmatig gezellig met je vrienden een waterpijpsessie te houden? Dan is de kans groot dat jullie al je eigen waterpijp hebben aangeschaft. Met een eigen shisha kan je zoveel van de waterpijp genieten als je wil want je hebt ze altijd bij de hand. Ook kan je zelf de tabak aankopen, waardoor het mogelijk is om veel meer te variëren met de smaken. Er is namelijk een groot assortiment van speciale en lekkere tabak smaken te koop. Ze zijn leuk om uit te proberen en voor wat afwisseling. De meeste tabak is online te bestellen, zo kan je je vrienden eens lekker verrassen.

Op zoek naar inspiratie voor je aankoop? Wij geven je alvast wat tips van ervaren shisha rokers. 

Traditionele smaken

Deze smaken kunnen zowat elke shisha roker blij maken. De frisse munttabak, de zoete en zachte vanilletabak of heerlijke citroentabak… deze smaken maken zijn bij iedereen geliefd.

Fruit tabak

Deze tabak met een heerlijke fruitsmaak is de meest verkochte tabak in Nederland. Fruit tabak is er in een groot assortiment in lekkere fruitsmaken. De meest bekende smaak moet wel appel, of beter Double Apple, zijn met zijn zoete maar toch frisse touch. Ook perzik wordt vaak gekozen. In de zomer zijn frisse smaken het lekkerst, zo kan je ook voor druiven of watermeloen smaak kiezen. Er bestaat ook aardbeientabak, daar werd veel van verwacht, maar ze valt eigenlijk niet echt in de smaak. De geur zou erg zoet zijn en het zou wat smaken naar kinderkauwgom. Fruittabak rookt lang weg en is dan ook een populaire tabaksoort bij beginnende shisha rokers.

Speciale smaken

Er is ook een variatie aan speciale smaken te koop. Denk daarbij aan cappuccino- en chocoladesmaak, of zelfs tabak met een cola- of cocktailsmaak. Je kan het zo gek niet bedenken of het zal vast wel ergens te koop zijn.

https://premium-hookahs.nl/

Related Posts

Prive auto leasen

Buis verlichting biedt alleen maar voordelen

Hoe ziet de dag van een loodgieter eruit?