Roman Urty
Image default
Business

Het gemak van eetkamerstoelen met wieltjes

Eetkamerstoelen met wieltjes: stijlvol en praktisch

Al eeuwen doen we het met eetkamerstoelen zonder wieltjes. Waarom dan nu plots kiezen voor eetkamerstoelen met wieltjes? We hebben er zo onze redenen voor. Ze zijn vooral praktisch als je ze wilt verplaatsen. Bij het poetsen of als je aan tafel wilt aanschuiven, zijn eetkamerstoelen met wieltjes geen overbodige luxe. Bovendien geven wieltjes allure aan een stoel. Doordat ze op wieltjes staan, kunnen ze makkelijk zwaarder uitgevoerd worden. Dit is zeer comfortabel en vooral stijlvol.

Eetkamerstoelen met wieltjes zijn overal inzetbaar

Als je een grote eettafel hebt, wordt die soms wel eens voor andere zaken gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan knutselen of kleren naaien. Daarbij moet je jezelf vaak verplaatsen en dan zijn wieltjes wel heel erg praktisch. Op momenten dat je je stoelen niet nodig hebt, bijvoorbeeld voor een etentje met twee, kun je ze makkelijk aan de kant schuiven. Je tafel wordt onmiddellijk een stuk gezelliger dan wanneer er lege plaatsen zijn. Heb je een stoel in een andere kamer nodig? Rol hem dan gewoon waar je hem hebben wilt.

Stoelen met wieltjes voor elke stijl

Vaak worden stoelen met wieltjes gekozen in rijkelijke of klassieke interieurs. Nochtans zijn er heel wat ontwerpen die perfect passen in strakke, moderne of industriële woningen. Bij Van de Pol Meubelen kan je kiezen uit diverse kleuren, hoge of lage poten, met of zonder armleuningen en al dan niet een verstelbare rugleuning. De hoogte van de armleuningen kun je zelf kiezen. En dan spreken we nog niet van de afwerking: leer, leder look of stof bijvoorbeeld. Combineer eventueel verschillende kleuren en modellen en creëer je eigen stijl in je eetkamer.

https://www.vandepolmeubelen.nl/eetkamerstoel-met-wieltjes/

Related Posts

Türen und Fenster beim Gartenhaus – worauf zu achten ist

Persoonlijke beveiliging inhuren?

Een tuinafscheiding van steen