Roman Urty
Image default
Business

Hoogglans tv meubels

Ultieme home cinema-set
Een hoogglans tv-meubel ziet er prachtig uit. Zeker als het een uit de collectie hoogglans tv meubels van Spectral is. Spectral profileert zich met strakke, state-of-the-art tv-meubels die een blikvanger zijn in elk interieur. De combinatie van een high-end televisie, een geluidssysteem van hoge kwaliteit en een Spectral hoogglans tv-meubel vormt de ultieme home cinema-set.

Integratie en mooi design
Het belangrijkste doel van tv meubels is het verbergen van de bekabeling van de verschillende onderdelen van uw huisbioscoop. Want uit hoe meer onderdelen uit huisbioscoop bestaat, des te meer bekabeling nodig is om de onderdelen te integreren. De tv-meubels van Spectral zijn slimme en innovatieve oplossingen om alle onderdelen van uw set te integreren en ze schitteren door een uitzonderlijk mooi design.

Slimme innovaties bij Spectral
Geen huisbioscoop is compleet zonder geluidssysteem, zoals een soundbar van Samsung, Bose of Sonos, inclusief subwoofer. Bij Spectral stelt u zelf uw ultieme hoogglans tv-meubel samen uit de tientallen modulaire onderdelen. Sommige van deze modules zijn speciaal gericht op het aan het oog onttrekken van geluidssystemen. U herkent deze modules aan de stoffen voorkant. Zodat uw geluidssysteem niet wordt gezien, maar u wel kunt genieten van het perfecte geluid ervan. Zo zijn er veel meer slimme innovaties te genieten bij de hoogglans tv-meubels van Spectral.

Related Posts

Praktijkinrichting van All Dent

Zakelijke Voip telefonie | Voipzeker

Koop eens een webcam cover!