Roman Urty
Image default
Business

Houten vloeren kopen

Inmiddels ben je reclames over houten vloeren al helemaal zat. Dat is begrijpelijk. Houten vloeren zijn nou eenmaal goede vloeren, dat valt nou eenmaal niet te betwisten. Houten vloeren hebben een warme uitstraling, zijn eenvoudig schoon te maken en behouden een huiselijke sfeer. Houten vloeren zijn tot nu toe bewezen de meest populaire soort vloeren, vergeleken met betegelde vloeren, laminaat en tapijt. Wij zullen je vertellen waarom houten vloeren beter zijn dan elk van deze soorten vloeren. Ga naar de website www.baxhouthandel.com voor meer informatie over houten vloeren.

Houten vloeren vs. Tegels

Tegels zijn koud, zowel in sfeer als in gevoel. Niemand houdt van koude voeten, en betegelde vloeren zorgen daarvoor. Er zijn mensen die beweren dat dit vrij gemakkelijk opgelost kan worden met behulp van vloerverwarming, maar vloerverwarming laten installeren kost ontzettend veel geld als je woning het niet al heeft. Daarom zijn houten vloeren gemakkelijker, die voelen al warm genoeg aan, zonder dat je de energierekening ook nog eens omhoog schroeft. Het enige argument tegen houten vloeren die tegels hebben is dat tegels toch makkelijker schoon te maken zijn dan houten vloeren, en minder onderhoud nodig hebben. Dit klopt. Houten vloeren zijn echter nog steeds beter

Houten vloeren vs. Laminaat

Laminaat is het mindere broertje van houten vloeren. Meeste woningen met laminaat hebben een houtprint erop zitten. Waarom voor namaak gaan, als je the real deal kunt krijgen. Laminaat creëert een goedkoop uiterlijk die de kamer en minder tot zijn recht laat komen. Bovendien scheurt laminaat sneller, en heeft het meer onderhoud nodig dan houten vloeren.

Houten vloeren vs. Tapijt

Tapijten zijn in één opzicht ontzettend onhandig vergeleken met houten vloeren. Als je namelijk iets knoeit, of er komt viezigheid op de grond terecht, dan zit dat daar voor de rest van de levensduur van dat tapijt. De haren in tapijt absorberen alles wat erin terecht komt. Een nachtmerrie voor mensen die van een schone vloer houden. Houten vloeren zijn wat dat betreft gewoon beter. Het drankje wat is omgevallen kan eenvoudig met een doekje weggeveegd worden van de houten vloer. Daarnaast zijn tapijten een verschrikking om stof te zuigen vergeleken met houten vloeren, alles blijft erin hangen. Neem daarom een houten vloer.

 

Related Posts

Vitamine D in de winter

Wil jij uw auto beletteren in Roosendaal?

Trek meer klanten aan door enkele verbeteringen