Roman Urty
Image default
Business

HRM advies om op te vertrouwen

Als bedrijf waren wij al langere tijd op zoek naar goed HRM advies (klik hier voor HRM advies). Wij merkten dat wij hier aardig op vast liepen, omdat wij dit een beetje hadden onderschat. Wij zagen dit namelijk meer als iets dat je er gewoon bij kon doen en niet echt als een apart iets. Hierdoor merkten wij dat sommige resultaten binnen ons bedrijf achteruit gingen, omdat wij bijvoorbeeld niet deden aan concrete beloningen van onze medewerkers. Natuurlijk kregen zij wel met kerst wat presentjes, maar nooit deelden wij iets uit als bleek dat wij een hogere omzet hadden gehaald. Doordat Simpra op een gegeven moment binnen ons bedrijf kwam, hebben wij geleerd hoe wij ons HRM advies op een structurele manier vorm kunnen geven. Ook hebben wij geleerd hoe wij ons personeel geregeld in het zonnetje kunnen zetten. Dit geeft het personeel meer motivatie om nog harder te werken, dat leidt uiteindelijk weer tot een nog hogere situatie.

Goede resultaten halen door HRM advies

Door Simpra weten wij wat er allemaal nodig is om goede resultaten binnen het bedrijf te halen als het gaat om HRM advies. Een van die dingen die wij erg prettig vonden bij Simpra, was dat zij 24/7 bereikbaar waren als dat nodig was. Zo konden wij een aantal uren per week laten vastleggen in ons servicecontract, waarin wij terecht konden voor HRM advies. Mochten wij dus een keer onverhoopt een situatie hebben waarin het advies van Simpra echt noodzakelijk was, dan konden wij hen op ieder moment bellen en om advies vragen.

Erg snelle service

Wij als iets kleiner bedrijf, konden makkelijk en snel terecht bij Simpra om te vragen naar HRM advies. In eerste instantie hadden wij de verwachting dat er een erg lange wachtlijst zou zijn, maar tot onze verbazing konden wij snel terecht en om de tafel om te bespreken wat er allemaal nodig was voor ons bedrijf. Deze snelle service gaf ons erg veel vertrouwen om aan de slag te gaan met Simpra.

Zeker een aanrader

HRM Advies van Simpra is zeker een aanrader voor andere bedrijven. U zult zeer snel geholpen worden en het advies is altijd erg goed. Daarnaast kan je vaak terecht bij Simpra wanneer er vragen zijn en krijg je erg veel handvatten om later zelf aan de slag te gaan met het HRM advies binnen uw eigen bedrijf.

Related Posts

Hoeveel opslagruimte bij Opslagman heb ik nodig?

Een andere kijk op winnen met de loterij

Ook in Ede is Incassonet het adres voor al uw onbetaalde facturen