Roman Urty
Image default
Business

Huis verven

 

Wilt u uw huis weer in een nieuw jasje steken? Dan is het natuurlijk altijd leuk om je muur een nieuw kleurtje te geven. Vaak geeft het verven van de muur al een heel ander en nieuw aanzicht in het huis. Kleur kan zeker invloed hebben op bijvoorbeeld de sfeer in de woonkamer maar kleur kan ook invloed hebben op bijvoorbeeld de stijl in de woonkamer. Het is daarom belangrijk om de goede kleuren te kiezen waarvan je zeker weet dat die bij jou en de woonkamer passen.  

 

Je kan voor verschillende stijlen kiezen die je wilt toepassen in jouw huis. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een Scandinavische stijl. Zo’n stijl straalt vaak rust uit. Het heeft geen hele donkere en opvallende kleuren, maar vaak zachtere kleuren. Denk hierbij aan licht roze of licht grijs. Ook wit is een kleur die hierbij vaak gebruikt wordt. Maar naast een Scandinavische stijl kan je natuurlijk ook kiezen voor een industriële stijl. Een industriële stijl is vaak een wat stoerdere stijl. Veel mannen vinden deze stijl dan ook gaaf. Hierbij gaat het om donkere kleuren. Zwart, donker grijs etc. Maar hierbij passen ook vaak meubels die van staal zijn gemaakt. 

 

Verf bestellen kan daarom ook een lastige keuze zijn. Wij van MooseFarg staan altijd open voor uw vragen en om u te helpen. Wij weten als geen ander dat het lastig is om te kijken welk soort verf er nou bij uw meubels en woonkamer past. Het is vaak lastig te zien op een klein papiertje of de kleur bij de hele woonkamer past. Vaak is het dan ook een schatting, maar door ons advies en door samen naar de kleur te kijken komt dit altijd goed. 

 

https://www.moosefarg.nl/