Roman Urty
Image default
Business

Industriele tafel, taffe tafels, taffe industriele eetafel, eiken tafels

Over Taffe

 

Bij www.Taffe.nl kunt u industriële tafel op maat bestellen. Een tafel op maat wordt naar wens gemaakt. Alles is op ambachtelijke wijze gemaakt, van het gelaste stalen tafelonderstel of gelaste stalen tafelpoten. Niet alleen zijn gelaste stalen tafel onderstellen beschikbaar in het keuze maar ook oude gietijzeren tafelpoten. Ook is er een ruime keuze tussen verschillende soorten hout en hout behandelings methode voor een industriele tafel naar wens. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een wagonplanken tafelblad of voor een eikenhouten tafelblad. De wagonplanken zijn afkomstig uit oude treinwagons en zijn jaren lang gebruikt in deze zware industrie waardoor de planken hun geleefde uitstraling hebben. Bij de wagonplanken kan er gekozen worden voor een geborstelde afwerking of voor een geschaafde afwerking. Bij de geborstelde afwerking worden de wagondelen alleen geborsteld waarbij het oude natuurlijke en ruige uiterlijk blijft behouden. Naast de oude tafelbladen is er ook keuze voor eiken tafelbladen. Dit eiken kan geleverd worden in verschillende dikte en kleur tinten. Standaard worden de tafels geleverd met 5cm dik massief eiken planken. Daarbij Ijn de planken tot 25cm breed! Het eiken tafelblad kan geleverd worden in verschillende kleur tinten. Van zwart eiken tot licht gerookt of geheel licht eiken. Kortom er is veel keuze aanbod van industriële tafels. Vintage design en oude machine onderstellen worden veel gebruikt bij de industriele tafel an taffe tafels.

Het tafelblad

Het houten tafelblad wordt gemaakt van oud eiken, nieuw eiken, wagondelen of oud grenen. De oude wagonplanken uit Frankrijk worden geschaafd en geschuurd tot een glad maar robuust oppervlak.  Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een wagonplanken tafelblad of voor een tafelblad van eiken hout. Naast de wagondelen en het oude oude is er ook keuze voor oud grenen hout. Voor alle hout soorten kan er weer gekozen worden voor verschillende soorten afwerking. Zoals bij de wagonplanken kan er gekozen worden voor geborstelde wagonplanken of geschaafde wagondelen. Bij de geschaafde delen worden de planken licht geschaafd waarbij het lichtere onderliggende eiken zichtbaar wordt. Dit geeft een zeer mooi effect tegenover de donkere delen van het oude hout. Voor een industriele tafel, industriele eettafel, vergadertafel of restaurant indeling naar keuze. Kan er bij taffe vintage & industriele tafels. Tafels gekozen worden voor verschillende soorten hout of hout behandelings mogelijkheden. Qua tafelbladen kan er gekozen worden voor wagonplanken, massief eiken in verschillende dikte of tafelbladen van oud hout. Met al de tafelbladen kan er gekozen worden voor een gelast stalen onderstel, stalen onderstel, in hoogte verstelbare onderstel of gietijzeren onderstel. Kijk gerust verder op www.taffe.nl voor het aanbod.

Bestellen

 

Bij Taffe tafels kunt u op de website een industriële tafel model uitzoeken die u mooi vindt. Onderaan de pagina van de tafel naar keuze wordt een prijslijst aangegeven. Hierbij staan voor bij verschillende maten verschillende prijzen. Worden de maten die u wilt niet aangegeven? Dan kunt u contact opnemen met www.Taffe.nl/contact/ Vintage tafels, wij helpen u graag verder.

http://www.taffe.nl

Related Posts

Vitamine D in de winter

Maak de overstap naar LED verlichting

Alles wat je moet weten over de Xbox