Roman Urty
Image default
Business

iPhonehoesjes.nl: een groeiende jonge onderneming

Iphonehoesjes.nl is een snel groeiende onderneming op het gebied van iPhone-accessoires die de nadruk legt op een scherpe prijs. Als onderdeel van Quantum internetdiensten gelooft iphonehoesjes.nl in kennis, en streven zij naar productspecialisme en uiteraard een goede winkelervaring voor de klant.

Kwaliteit & design voor elk model

Bent u op zoek naar een iphone hoesje? Bij www.iphonehoesjes.nl zult u zeker slagen! Dankzij het brede assortiment, is er voor ieder wat wils. Of u nu op zoek bent naar een wallet, soft- of hardcase bescherming, iPhonehoesjes.nl heeft het allemaal!

Naast de scherpe prijs is de kwaliteit ook van belang. Door middel van het gebruiken van goede materialen, valt er zeker niet te twisten over de kwaliteit. De producten worden gemaakt van leer (waaronder ook split leer), PU leer, TPU, PC en aluminium. Voor de wat luxere uitstraling en beste kwaliteit, genieten de lederen iphone hoesjes zeker de voorkeur. Goede kwaliteit en een lagere prijs? Dan zijn de split- en PU lederen hoesjes zeker een goede optie! De split-lederen hoesjes zijn gemaakt van echt leer. De PU lederen hoesjes lijken op echt leer, maar zijn geheel kunstmatig. Beiden soorten doen niet onder de wat duurdere lederen variant.

Assortiment

Iphonehoesjes.nl heeft een breed assortiment. Zo kan men terecht voor verschillende beschermhoezen zoals een wallets, soft- en hardcases, bumpers en screenprotectors. Naast de beschermhoezen worden er ook overige accessoires aangeboden. Denk hierbij aan opladers, kabels, powerbanks, audio, auto, sport, iPad tassen etc.

De producten zijn geschikt voor de volgende types:

  • iPhone 3G(s)

  • iPhone 4(s)

  • iPhone 5(s/c)

  • iPhone 6(s), iPhone 6(s) plus

  • iPhone 7, iPhone 7 plus

  • Apple iPad

  • Apple Watch


Bestellen bij iphonehoesjes.nl

Naast de scherpe prijs en goede kwaliteit heeft iphonehoesjes.nl nog meer voordelen. Nadat men het winkelwagentje gevuld heeft, volgt het afronden van de bestelling. Iphonehoesjes.nl rekent geen verzendkosten en heeft een 24-uurs levering. Hierbij heeft men de garantie de bestelling de volgende dag in huis te hebben. Naast de snelle levering, is een veilige betaling ook van belang. Alle betalingen geschieden in een beveiligde SSL verbinding. Hierdoor is een betaling altijd veilig en waterdicht tegen fraudeurs.

Related Posts

Boetiek en Hotel Bon Aparte staat voor u klaar

Stap nu over op LED verlichting!

Loodgieter Noordwijk