Roman Urty
Image default
Business

Je sieraden opbergen in of op een sieraden display?

Met een sieraden display krijg je lang de tijd om te kunnen genieten van je ringen, oorbellen, kettingen, horloge en armbanden. Het is een prima manier om al je sieraden goed op te bergen. Of het nu gaat om je trouwring met de kleine diamant, de geërfde ketting van je oma of de oorbellen van het fijnste zilver – sieraden zetten accenten en laten ons vaak terugdenken aan heel bijzondere momenten. Immers, menig juweel wordt gedurende vele jaren een trouwe metgezel en het zou gewoonweg jammer zijn als het beschadigd zou worden door een onjuiste manier van opbergen.

Gebruik een sieraden display voor je gouden sieraden

Ook je gouden sieraden berg je met hulp van een sieraden display het beste op. Goud belichaamt elegantie en stijl. Juwelen gemaakt van dit hoogwaardige materiaal hebben de neiging om een laagje te ontwikkelen als ze niet goed worden opgeborgen als ze niet worden gedragen. Als u op dit moment geen gouden sieraden draagt, kunt u deze het beste in een voldoende grote juwelendoos bewaren. Bij Nova Sieraden displays heeft u een uitgebreide keuze.

Zilveren sieraden

Op echt zilver kan ook al snel een laagje ontstaan dat wordt veroorzaakt door de zwavel in de lucht die reageert met het zilver. Deze chemische reactie kan alleen worden vertraagd als zilveren sieraden luchtdicht worden opgeslagen. Plaats uw schatten in goed afsluitbare zakken, waaraan een stuk krijt en een klein stukje aluminiumfolie is toegevoegd. Op deze manier verpakt, kunnen de persoonlijke kleine schatten nu gemakkelijk worden opgeslagen in een juwelendoosje. Krijt en aluminiumfolie voorkomen ook de vorming van de voor zilver typische geelbruine coating.

Sieraden met edelstenen

Lucht en zon zijn echte vijanden voor edelstenen. Sieraden met stenen zoals turquoise of rozenkwarts kunnen van kleur veranderen als de UV-straling te sterk of te lang is. Het zo populaire amber, maar ook koraal, heeft de neiging om te barsten en te breken. Daarom worden deze juwelen, net als gouden en zilveren schatten, het best bewaard in een juwelenkistje. Zorg ervoor dat edelstenen niet in direct contact komen met andere ringen, kettingen, armbanden of oorbellen, omdat de stenen snel krassen kunnen maken op sieraden van zachtere materialen.

Verzorg uw sieraden goed

Om lang van uw sieraden te kunnen genieten, is het belangrijk dat u ze altijd zorgvuldig bewaart met behulp van sieraden displays. Echter, voordat u de kostbare stukken in een juwelendoos of doos, kettingen, broches, broches, ringen en dergelijke moeten zorgvuldig worden gereinigd om vet, transpiratie en kleine huiddeeltjes te verwijderen.

Related Posts

Airco huren Den Haag

Hijswinkel, hoge kwaliteit met veiligheid

Inspelen op de ranking factors die de positionering van een website zullen bepalen