Roman Urty
Image default
Business

Koalabedding Mickey Mouse dekbedovertrek

 

Bij Koalabedding kan je Mickey Mouse dekbedovertrekken krijgen. Deze vriendelijke muis is bij velen bekend en zijn ermee opgegroeid. Een Mickey Mouse dekbedovertrek heeft dit Disney figuur als hoofdrolspeler en is bekend van onder andere van zijn clubhuis. In die afleveringen beleeft hij met andere Disney figuren allerlei avonturen. Koalabedding heeft een grote collectie aan dergelijke Mickey Mouse dekbedovertrekken. Het is fleurig kinderbeddengoed dat in de slaapkamer van een zoon een vrolijk accent aanbrengt.

Deze tekenfilmheld is wereldberoemd geworden nadat het jaren na zijn debuut in Steamboat Willy steeds verder is ontwikkeld. Zijn silhouette is een symbool geworden en is zeer herkenbaar. Er zijn inmiddels talloze artikelen verkrijgbaar van kleding tot spullen voor in de kinderslaapkamer. Een daarvan is het Mickey Mouse dekbedovertrek.

Sportief en kleurrijk

Koalabieding levert sportieve en kleurrijke Mickey Mouse dekbedovertrekken. De afbeeldingen hebben vele verschillende patronen en kleuren. Zo zijn er sportieve en vrolijke ontwerpen. Ook zijn er dessins waar Minnie en Mickey Mouse op het dekbedovertrek staan. De overtrekken zijn elk omkeerbaar. Dat betekent dat je makkelijk kan variëren van opdruk. Daarbij is dit kinderbeddengoed altijd voorzien van een bijbehorende kussensloop. Kijk in onze webwinkel en laat je inspireren door de fraaie beschikbare Mickey Mouse dekbedovertrekken. Als je nog vragen over een product hebt kan je direct contact opnemen met de medewerkers van Koalabedding. Je kan dan alles te weten komen over ieder Mickey Mouse dekbedovertrek.

Ademend en slijtvast

De producten van Koalabedding zijn ademend en slijtvast. Zo ook het Mickey Mouse dekbedovertrek dat voor 100% van katoen is gemaakt. Je kan het makkelijk onderhouden en blijft lang de kleur behouden. En verder blijft jouw kind tijdens de koudere dagen warm door de eigenschap van katoen en in de warme dagen juist koel. Daarbij zorgt de stof ervoor dat het Mickey Mouse dekbedovertrek ademt wanneer jouw zoon zweet. Genoeg reden dus om zo’n handig overtrek aan te schaffen voor de kinderslaapkamer.

 

https://www.koalabedding.nl/

Related Posts

Hoogglans tv meubels

Türen und Fenster beim Gartenhaus – worauf zu achten ist

iPhonehoesjes.nl: een groeiende jonge onderneming