Roman Urty
Image default
Business

Koffiebekers laten bedrukken

 

Wilt u een kleurrijke beker? U kunt uw koffiebekers laten bedrukken met iedere gewenste kleur of afbeelding. Met name een drinkbeker met uw bedrijfslogo als opdruk is een echte aanrader. Daarmee maakt u helemaal de blits bij uw klanten en het personeel dat dagelijks uit de koffiebekertjes drinkt. Het is daarom verstandig om ze te laten bedrukken. De exposure van uw bedrijf wordt op die wijze vele malen uitvergroot en de positieve indruk die het op mensen maakt zorgt ook nog eens voor vertrouwen en branding.

Er is dus geen reden om uw koffiebekers niet te laten bedrukken. Zet daarom uw logo op de vloeistofhoudertjes die iedere dag gebruikt worden. Werk aan het imago van uw bedrijf. Plaats daarom uw order bij Koffiebekerbestellen.nl en zorg voor een goede indruk op uw omgeving.

Plastic bekers laten bedrukken

Of u nu kartonnen of plastic bekers wilt laten bedrukken, het kan bij Koffiebekerbestellen.nl. Bij ons kunt u de standaard saaie witte drinkbekers omtoveren tot een product dat een prettig aangezicht heeft. Wilt u de automaat met warme dranken veranderen in een kleurrijke machine zorg dan voor plastic koffiebekers die bedrukt zijn met uw logo of afbeelding naar keuze. U kunt alles in full color bij ons printen waardoor de kleuren goed tot uitdrukking worden gebracht. Hoeft u echter geen drinkbekers te bedrukken met allerlei diverse printjes dan is het een optie om voor een egale kleur te kiezen die past bij uw huisstijl.

Overige bestellingen plaatsen

Als u nog accessoires wilt hebben of als u naast het laten bedrukken van plastic of kartonnen koffiebekers een speciaal verzoek hebt dan kunt u ons daarover inlichten. Neem contact met ons op voor grote ladingen en plaats die bestelling. Positioneer uw merk steviger in de markt en laat andere producten bedrukken zoals grote of kleine bekers. Voor extra informatie kunt u een kijkje nemen op Koffiebekerbestellen.nl en maak uw keuze.

 

Related Posts

Hoe ziet de dag van een loodgieter eruit?

Scootmobiel in Dronten nodig?

Tips when redoing your garden