Roman Urty
Image default
Business

Koop eens een webcam cover!

In 2012 was een foto van Mark Zuckerberg (de directeur van Facebook) groot nieuws. Niet vanwege de reden waarom de foto werd genomen, een mijlpaal in gebruikers van Instagram, maar om wat er op de achtergrond te zien was. Daar was namelijk de laptop van Zuckerberg te zien, met een stukje tape op de webcam! Heel verstandig want hackers kunnen je webcam gebruiken zonder dat je het in de gaten hebt. Eigenlijk zou iedereen de gewoonte moeten hebben om de webcam af te dekken wanneer deze niet gebruikt wordt. Nu kun je met tape aan de slag gaan maar je komt professioneler over met een webcam cover.

Waarom zou je een webcam cover kopen?

Hackers kunnen meekijken (en luisteren) via de camera (en microfoon) van je laptop of mobiele telefoon. Zij kunnen toegang krijgen tot je camera door het downloaden van “besmette” bestanden of software. Hierdoor kunnen kwaadwillende mensen je huis bekijken en zien wanneer je thuis bent. Om jezelf te beschermen is het dus raadzaam om je webcam af te dekken. En met een handige, stijlvolle webcam cover die je voordelig kunt kopen kom je ook nog professioneel over. En wil je de webcam gebruiken? Dan schuif je de cover eenvoudig aan de kant.

De webcam covers van webcamcovers.nl

De webcam covers van webcamcovers.nl zijn compatibel met elke laptop, tablet en mobiele telefoon. De webcam covers zijn zeer eenvoudig te installeren, zonder dat je er last van hebt tijdens het gebruiken van je computer.

Bij webcamcovers.nl kun je webcam covers van plastic of aluminium kopen:

  • Plastic webcam covers: je kunt kiezen tussen stijlvol zwart of trendy wit.

  • Aluminium webcam covers: kies een van de kleuren zwart, wit of oudroze. De aluminium webcam covers zijn zo dun zijn dat je de webcam cover gewoon kunt laten zitten als je je laptop dichtklapt.

Het team van webcamcovers.nl

Webcamcovers.nl bestaat uit een klein en bevlogen team dat jouw privacy serieus neemt. Dat doen we door het hackerproof maken van laptops en mobiele telefoons. Daarom zijn onze producten niet alleen zeer voordelig, ook kun je direct meerdere webcam covers bestellen voor al je apparaten of voor je vrienden en/of familie.

Related Posts

Aparte herenschoenen bij Shoelia

Een dansschool in Wensink voor jou!

Balkverbinding