led e27 dimbaar maken

Met Led E27 beschikken we nu ook over led lampen en led verlichting waarmee het mogelijk is om de meest voorkomende fittingen ook van de allernieuwste techniek te voorzien. Of je nu al van de term gehoord hebt of niet, maar dit zijn gewoon de meest voorkomende fittingen wanneer we het over verlichting hebben. Daarom is het ook geen wonder dat de Led E27 ontwikkeld werd. Hierna bieden we dan ook een overzicht van de led lampen en led verlichting die voor deze veel voorkomende ontwikkeld werden.

Mogelijkheden met LED E27

De Led E27 is alvast even veelzijdig als de conventionele variant waar we met zijn allen jaren aan gewend waren. Gloeilampen gebruikten we voor alle soorten van verlichting en zowel voor huishoudelijk gebruik als op het werk op kantoor of in een atelier. In led verlichting en met led lampen werd er nu voor gezorgd dat de oude vertrouwde vorm terug gecreëerd werd. Dit levert een voor de consument herkenbaar product op en dit heeft alleen maar voordelen. Vele mensen zullen het verschil niet merken wanneer ze deze led lampen in hun luchter of armatuur draaien. Het ziet er net uit zoals van ouds en dat is de kracht van deze eigentijdse led verlichting.

Verder kunnen de Led E27 led lampen ook als spots gebruikt worden of als kleinere bollampen. Dit is dus zeer veelzijdige ledverlichting die er tegelijkertijd ook vertrouwd uitziet. Je hoeft er dus niet mee te zitten dat je vertrouwde verlichting nu een ander uitzicht zal hebben.

Verbruik van de Led E27 dimbaar

Net zoals alle led verlichting en led lampen is de Led E27 erg zuinig. Waarden als 3 Watt zijn geen uitzondering in dit gamma. De sterkste waarden bedragen zo’n 15 Watt. We moeten hier wel bij benadrukken dat het aantal Watt hier het verbruik van de lampen uitdrukt en niet zozeer de sterkte van het licht zelf. Led lampen van 15 Watt zijn behoorlijk krachtig en kunnen vergeleken worden met klassieke gloeilampen van wel 150 Watt. Dit kan voor de potentiële kopen verwarrend overkomen. Daarom is het beter om de sterkte van het licht in lumen uit te drukken.

Lichtsterkte

Bij led lampen wordt altijd de lumenwaarde van de led verlichting vermeld. Deze kan in de praktijk variëren van 140 lumen tot 7200 lumen. Je kunt hier dus echt alle kanten mee uit. Zowel bijverlichting als hoofdverlichting kunnen door de Led E27 verzorgd worden. Deze led lampen en led verlichting kan echt de concurrentie aan met klassieke lampen.

 

https://www.leds-depot.be/led-230v/e27-led-lampen.html