Liebherr WTes 5972 koop je in Nederland bij Cavepromotor

Een Liebherr WTes 5972 vinidor aanschaffen houdt in dat je de mogelijkheid om in totaal 211 flessen wijn om te slaan. De flessen dienen wel de afmeting van een bordeaux fles te hebben. Aangezien de WTes 5972 over twee afgescheiden compartimenten heeft, moet je rekening houden met 68 flessen in het bovenste compartiment en 146 flessen in het onderste compartiment. De wijnkast is uitgevoerd in edelstaal en heeft een schitterend design wat voor Liebherr een Reddot award heeft opgeleverd. Het is ook mogelijk om deze wijnkast te krijgen met een deurremsysteem. De enige leverancier die dit kan monteren is Cavepromotor.

Trillingsvrij
De WTes 5972 heeft een trillingsvrije compressor wat het rijpingsproces van uw wijnen ten goede komt. Aangezien u geen wijnkelder heeft, maar een wijnkast, staat deze in een omgeving waar ook mensen en verkeer passeren. Deze elementen zorgen voor omgevingstrillingen. Deze trillingen worden via de pootjes waarop de wijnkast staat, doorgegeven aan de wijnen. Deze ouderen hierdoor sneller dan voorzien. Cavepromotor heeft engineers aan het werk gezet om een te zorgen dat probleem wordt geëlimineerd. Het resultaat zijn de Vibration Reduction Blocks. Onder deze wijnkast moeten 5 blocks worden geplaatst. Ook onder de deur wordt een Block geplaatst, omdat deze een gewicht heeft van 45 Kg. Luchtfilter Om de lucht in een Liebherr wijnklimaatkast optimaal houden heeft Liebherr een Actief Koolfilter ingebouwd. Een vernuftige oplossing die alle ongewenste geuren buiten uw wijnkast houdt. Echter veel bezitters van een Liebherr wijnkast zijn niet op de hoogte dat ze deze jaarlijks moeten vervangen. Wanneer een wijnkast of koolfilter via Cavepromotor wordt aangeschaft, wordt de klant opgenomen in het Filter Alert Service programma. Dit houdt in dat jaarlijks een bericht wordt gestuurd dat het weer tijd is om het filter te vervangen. Via de e-mail wordt een betaallink gestuurd en na betaling gaat het nieuwe koolfilter op de post. Door een juiste administratie krijgt men altijd het juiste filter toegestuurd.

Luchtvochtigheidsgraad 
De luchtvochtigheidsgraad in een wijnkast moet tussen de 50% en 75% liggen. Dit voorkomt dat de kurken uitdrogen of dat de etiketten gaan schimmelen. Cavepromotor voorziet bij de levering van een wijnkast automatisch een digitale hygrometer. Het voordeel van deze hygrometer is de accuratesse. Een analoge kan na verloop van tijd afwijken. Dit geldt niet voor een digitale hygrometer.

Deurwisselen 
Het wisselen van de deursluiting is makkelijker gezegd dan gedaan. Als je slechts een paar keer in je leven een wijnkast koopt, dan is het verstandiger om deze te laten omwisselen door een expert. In Nederland en België wordt de deur omgewisseld in de werkplaats van Cavepromotor, waarna de wijnkast op transport gaat.

Meer info: www.cavepromotor.nl (1***)