Roman Urty
Image default
Business

Lineaire verlichting met zeer hoge lichtopbrengst

Lineaire verlichting heeft erg veel voordelen. Zo zijn deze lampen vrij van onderhoud, erg licht in gewicht en de lichtopbrengst is erg hoog! Lineaire verlichting is erg populair de laatste jaren, en dat is zeker niet zonder reden! Dankzij de vele verschillende varianten zijn erg veel mensen onder de indruk van lineaire verlichting, waardoor deze dan ook met veel plezier gebruikt worden.

{{externalimage}

Welke varianten lineaire verlichting zijn er allemaal?

Op het gebied van lineaire verlichtingen zijn er een aantal verschillende varianten. Een veel gekocht klassiek armatuur is de 6001. Dit armatuur wordt voornamelijk vaak gebruikt in Europa, maar ook daarbuiten is dit een veel gebruikte lineaire lamp.
De 6002 variant is ook een graag geziene lamp. Met deze kristalheldere LED lamp wordt alles erg goed verlichting en tevens is het armatuur van deze lamp vrij van onderhoud.
De 6012/6412 serie is voornamelijk bedoelt voor op een plafond. Door de beperkte inbouwdiepte van 90 mm komt deze verlichting het beste uit op deze plaats. Denk bijvoorbeeld aan de verfindustrie of de voedingsindustrie. Hier zijn deze verlichtingen erg gewild.
De 6014/6414 serie armaturen zijn vrijwel gelijk aan de armaturen die hierboven ook werden genoemd. Deze lampen zijn namelijk ook graag gebruikt in industrieën. Wat wel opvallend is, is dat deze lampen geen inbouwversie noodzaken.
Serie 6401 is een vrijwel algemene verlichting die zowel geschikt is voor op het plafond als op de wand. Je kunt met deze lamp dus vrijwel alle kanten uit.
De serie 6402 is een lamp die speciaal ontworpen is voor ruimtes waar explosiegevaar is. Deze lamp is namelijk explosieveilig. Dankzij de laatste LED technologie is deze lamp erg gewild en populair.
Tot slot: de 6600 serie van de lineaire verlichtingen. Deze lamp is multi inzetbaar en komt in veel verschillende situaties goed to zijn recht. Of het nou een grote of een kleine ruimte is, deze led lineair lamp zal zeker weten geschikt zijn.

http://www.zone-atex.nl/lineaire-verlichting/

Related Posts

VT2000 VvE beheer in Amsterdam

Waarom is IOTA zo populair?

Graag een proefschrift drukken?