Roman Urty
Image default
Business

Loodgieters webshop

 

Loodgietshop heeft een zeer uitgebreid assortiment waar u als professioneel loodgieter of doe-het-zelver mee aan de slag kan gaan. Zo leveren we alles om het transport van water en gas in een woning te bewerkstelligen. Daarnaast bieden we ook alle producten die nodig zijn om voor warm water en verwarming in een huis te zorgen. Zo leveren we HR ketels en boilers.

Verder biedt Loodgietshop.nl een hoop losse artikelen zoals buiswerk van PVC en metaal. Hiermee kunt u alle apparaten onderling aan elkaar verbinden. Hierbij is het ook van belang dat er rekening wordt gehouden met het juist gereedschap. Bij Loodgietshop vindt u alle tools die u in staat stellen om uw werk professioneel en zorgvuldig uit te voeren. Indien u dus op professionele wijze aan uw badkamer, neem een kijkje naar ons aanbod in de categorie douche.

Buiswerk en aansluitingen

Zonder een goed leidingennet kan men geen gebruik maken van sanitaire voorzieningen zoals de douche. Daarom heeft Loodgietshop diverse onderdelen beschikbaar om het buiswerk van gedegen pijpen en aansluitingen te voorzien. U kunt bij ons hoofdzakelijk kiezen tussen kunststoffen buizen en metalen pijpen. Zo is er PVC afvoermateriaal beschikbaar dat gebruikt kan worden onder sifons. Hierbij zijn de nodige PVC verloopstukken voor van toepassing.

Wat betreft metaal buiswerk levert Loodgietshop knelstukken in verschillende vormen. Zo zijn er t-stukken beschikbaar, maar ook knievormige buizen en sokvormige onderdelen. Daarnaast zijn er fittingen en eindstopmaterialen te koop die het buizennetwerk afmaken. Hiermee ondersteund u de watertechniek die nodig is voor bijvoorbeeld uw inloopdouche.

Douches en badmeubels

Wanneer u eenmaal voorzien bent met buiswerk van Loodgietshop.nl kunt u kijken naar het functioneel maken van uw woning. Zo kunt u voor de badkamer diverse badmeubels aanschaffen waaronder zich menig keramieke producten bevinden. Denk aan keramieke wasbakken, wc-zittingen met bijbehorende stortbak, wastafels, wandclosets en meer. Voor douchebakken en schermen gaat u dus naar onze loodgieters webshop.

 

Related Posts

Koop eens een webcam cover!

Scootmobiel Dronten geeft je je vrijheid terug

Lineaire verlichting met zeer hoge lichtopbrengst