Roman Urty
Image default
Business

Loopbaanbegeleiding, een dienst voor jou?

Loopbaanbegeleiding is iets waar weinig mensen direct aan denken als ze eventjes niet weten welke volgende stap ze moeten zetten in de carrière, ditzelfde gold voor mij. Toen heb ik ervoor gekozen om Adxpert te benaderen en zij hebben mij geholpen. Inmiddels weet ik weer precies wat ik moet doen om ervoor te zorgen dat ik alles weer op de rit heb en weet waar ik naartoe wil en wat mijn kwaliteiten zijn. Dit is uniek en ik meen dat er geen enkel bedrijf is die zo goed weet op welke manier ze dat moeten doen als Adxper. Het is de beste aanbieder op gebied van loopbaanbegeleiding. In deze blog deel ik graag mijn ervaring met jou!

 

Mijn ervaring met loopbaanbegeleiding

Zelf heb ik dus een loopbaanbegeleiding traject achter de rug bij Adxpert. Het is niet te beschrijven hoeveel profijt ik ervan gehad heb in het vervolg van mijn carriere maar ik doe toch een poging middels deze blog. Om te beginnen had ik eerst geen idee waar ik heen wilde en welke acties ik moest ondernemen om te zorgen dat dit wel gaat gebeuren. Adxpert wist door middel van het stellen van de juiste vragen ervoor te zorgen dat ik weet wie ik ben en waar ik heen wil. Ook kwam ik erachter wat voor omgeving mij positieve energie geeft en waar ik nu echt gelukkig van wordt. Ze hebben mij geleerd om wat dieper te kijken naar dingen in een werkomgeving en daar vervolgens van te leren en een vervolgstap op te bepalen. Ik ben Adxpert enorm dankbaar en ben erg blij dat ik hier loopbaanbegeleiding heb gehad. Ik zou het iedereen aanraden.

 

Meer weten?

Misschien denk je bij jezelf dat je het allemaal wel op de rit heb en dat je helemaal geen loopbaanbegeleiding nodig hebt. Dit dacht ik eerst ook, maar na het eerste gesprek met Adxpert zag ik toch wel degelijk de toegevoegde waarde ervan in en heb ik besloten om het traject aan te gaan en vaker langs te gaan bij Adxpert. Zoals ik al zei, het heeft zijn vruchten wel degelijk afgeworpen!

 

Related Posts

What are the most important properties of FEP foil?

Uiterlijke behandelingen

Gereedschap voor de winter