Roman Urty
Image default
Business

Nog meer comfort tijdens het douchen

Wanneer je aan het douchen bent ontspan je je het liefst. Ontspanning hoort eigenlijk al voor het douchen te gebeuren. En wanneer je eruit gaat hetzelfde. Er zijn verschillende soorten douchen. Maar een douche nemen is meer dan onder het water staan. Je hebt veel soorten accessoires die ervoor gemaakt zijn douchen en het proces erom heen nog fijner te maken. In deze blog worden er een paar genoemd.

 

Een vloerverwarming

Er zijn verschillende soorten vloerverwarming. Traditionele vloerverwarming is een vloerverwarmingssysteem dat werkt op warm water uit een warmtebron. Deze warmtebron kan een warmtepomp zijn, maar ook een gasboiler. Daarnaast heb je elektrische vloerverwarming welke gebruikt wordt in kleine keukens en badkamers, dit is een alternatief voor traditionele vloerverwarming. Helaas verbruikt het behoorlijk veel energie. Als laatste is er infrarood vloerverwarming. Infrarood vloerverwarming wordt steeds vaker toegepast in combinatie met zonnepanelen. Welke manier je ook kiest, alle manieren werken ontspannend. Na het douchen loop je op een heerlijk warme vloer.

 

Droger voor je lichaam

Met een body dryer haal je het comfort van wellness naar je eigen badkamer. Je kan wel zeggen dat het een heerlijke deken van warme lucht is. Je combineert hygiënisch drogen met maximale veiligheid voor het hele huis, alleen al door de lichaamsdroger te gebruiken.

Door een bodydroger te gebruiken in je luxe douche kun je je lichaam gemakkelijk en aangenaam drogen zonder dat je een handdoek hoeft te gebruiken. Dit bespaart tijd en geld. Als bijkomend voordeel kan een lichaamsdroger uitkomst bieden voor mensen met haar- en huidproblemen, mensen met beperkte mobiliteit en mensen met een lichamelijke beperking.

 

Comfortabele borstel

Een lichaamsborstel met hoogwaardige natuurlijke haren ligt comfortabel in de hand. De borstel kan nat worden gebruikt. Je kunt het gebruiken om de huid te reinigen, jezelf te scrubben en zelfs te masseren onder de douche of in bad. De borstel kan ook droog worden gebruikt. Dit stimuleert de bloedcirculatie en vermindert cellulitis. Uit onderzoek door dermatologen blijkt dat er na 3 weken al een gemiddelde afname van cellulitis is van 30%. Daarnaast zorgt droog borstelen ervoor dat je huid egaler bruin wordt door ophopingen van dode huidcellen te verwijderen. Het wordt aanbevolen om de borstel meerdere keren per week te gebruiken voor een zachte en gezond ogende huid. Ga er wel zorgvuldig mee om en laten jouw huid eraan wennen. Uiteindelijk bespaart dit product jouw tijd en energie en is het ideaal voor dagelijkse lichaamsreiniging. Reinig effectief de huid op jouw lichaam, zoals de rug, nek en schouders. Dit is best ontspannend toch?

http://lavicta.nl