Omsnoeringsband kapot? U kunt hem laten repareren of vervangen door de vakman

Helaas, uw omsnoeringsband is kapot gegaan. Op omsnoeringsbanden komt behoorlijk wat druk te staan, en ondanks de kwaliteit is het onvermijdelijk dat deze op den duur knapt. Vakkundige monteurs zijn u dan graag van dienst als de omsnoeringsmachine kapot is. De monteurs komen voor de reparatie naar uw fabriek of organisatie toe. Defecte handapparatuur kunt u opsturen, dan wordt het apparaat in een moderne werkplaats in korte tijd gerepareerd. Mocht u in de tussentijd een vervangend apparaat willen huren, dan is dat natuurlijk mogelijk. Als er een omsnoeringsband gebroken is, wilt u natuurlijk zo snel mogelijk over een nieuwe kunnen beschikken. Een erkend bedrijf zorgt ervoor dat u binnen een dag het nieuwe materiaal in huis heeft.

Omsnoeringsmachine en omsnoeringsband in diverse soorten en maten

Het bestellen van een omsnoeringband of omsnoeringsmachine kunt u tegenwoordig zelfs via het internet doen. Dan is het wel belangrijk om op een aantal zaken te letten. De hoeveelheid omsnoeringen per minuut van een omsnoeringsmachine bijvoorbeeld. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een TP 202 machine, TP 702 machine, RQ8/CI-89 Y Marine machine of een CI-87 machine. Omsnoeringsbanden kunt u aanschaffen in verschillende kleuren. Denk bijvoorbeeld aan groen, wit, zwart en blauw. Ook bepaalt u zelf het materiaal waarvan de omsnoeringsband is gemaakt. Op dat gebied heeft u onder meer de keus uit een polyester band, petband of PP band. Het volledige aanbod van de specialist kunt u gewoon online bekijken.

Profiteer van ‘full service’ bij de aanschaf van een omsnoeringsmachine of omsnoeringsband

Full service klinkt natuurlijk altijd wel lekker. En vaak is het dat ook! Bij het aanschaffen van een omsnoeringsband of -machine is dit niet anders. Full service wil zeggen dat het apparaat door vakbekwame monteurs bij uw onderneming of fabriek gratis wordt geïnstalleerd. Vervolgens krijgt u ook een uitgebreide uitleg over de bediening van de machine. U kunt de omsnoeringsmachine 1 week lang vrijblijvend proberen. Mocht de omsnoeringsmachine onverhoopt niet naar wens zijn, dan wordt de machine kosteloos weer opgehaald. Verder hoeft u bij een specialist geen verzendkosten te betalen en kunt u bij problemen 24 uur per dag en 7 dagen per week telefonisch contact opnemen met gediplomeerde medewerkers.