Roman Urty
Image default
Business

Ook in Ede is Incassonet het adres voor al uw onbetaalde facturen

Heeft u te maken met onbetaalde facturen? Dan kan Incassonet u helpen. Dit incassobureau zorgt ervoor dat uw facturen alsnog worden betaald. Op een persoonlijke, professionele en klantvriendelijke manier. Omdat u uw klantrelatie niet wil verliezen werken zij daadkrachtig maar gericht op het behouden van een goede klantrelatie.

Incassonet is een snelgroeiend bedrijf met op dit moment zeven locaties. Hun diensten leveren zij vanuit deze locaties door het hele land, dus ook als uw bedrijf in Ede gevestigd is. Bekijk dit incassobureau nabij Ede.

Incassonet het incassobureau voor incassodiensten zonder rompslomp

Incassonet biedt incassodiensten zonder rompslomp. Zij helpen u graag om uw facturen betaald te krijgen, zonder dat dit relatie met u klant schaadt. U kunt uw achterstallige facturen gratis aan hun overdragen. Dit kan gemakkelijk en snel via de website van Incassonet.

Zodra bij Incassonet uw vordering is ontvangen gaan zij binnen een uur voor u aan de slag. Tevens ontvangt u een bevestiging per e-mail en krijgt u toegang tot hun klantenportaal, waar u uw incassozaak volledig kan volgen.

De diensten van Incassonet worden geleverd voor heel Nederland. Of uw bedrijf nu gevestigd is in Amsterdam of in Ede, uw incassozaak is bij hun in goede handen. Heeft u debiteuren in het buitenland? Geen probleem, deze worden gewoon benaderd.

92% van de incassozaken succesvol op basis van no cure no pay

Het inschakelen van Incassonet kost u helemaal niets doordat zij de kosten kunnen verhalen op de debiteur. Weten zij uw factuur te incasseren, dan ontvangt u uw volledige factuurbedrag en de verzuimrente.Door de persoonlijke behandeling van Incassonet weten zij 92% van de incassozaken succesvol te incasseren in gemiddeld 36 dagen.

De voordelen van Incassonet

De voordelen van Incassonet:

  • Gratis starten van uw incassozaak (No Cure No Pay);

  • Duidelijke tarieven, zonder verborgen kosten;

  • Altijd een persoonlijk aanspreekpunt;

  • Een zeer hoog scoringspercentage (92%);

  • Een eigen team van vakkundige juristen;

  • 24 uur per dag online inzage in uw dossiers;

  • Ze werken landelijk en internationaal;

  • Er is altijd oog voor uw klantrelatie;

  • U kiest zelf waarvoor u de hulp van Incassonet wilt inschakelen.

 

Related Posts

Bouwbedrijf Veenendaal Van Appeldoorn Bouw

Viral marketing, wat is dat nou precies?

Schouten Advocaten is expert op veel verschillende gebieden van het Nederlands recht