Roman Urty
Image default
Business

Opzoek naar een hand- en/of zaklamp?

Tegenwoordig kun je bijna overal terecht wanneer je opzoek bent naar een handlamp, zowel online als in de winkels. Het is daarom goed voor te stellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet, en werkelijk geen idee hebt welke handlamp nou het beste voldoet aan jouw wensen. Handlampen zijn led lampen, dat houdt in dat ze erg laag in energieverbruik zijn en dus ontzettend lang meegaan! Daarnaast hebben de verschillende handlampen natuurlijk nog meer voordelen. Zo is handverlichting klein van formaat, aangezien deze gemaakt zijn om met de hand te worden vastgehouden. Een ander groot voordeel van handverlichting is dat deze op allerlei moeilijke plekjes verlichting kunnen creëren. Denk hierbij aan ruimtes onder een boekenkast, of onder het bed. Maar ook in het bedrijfsleven kan een handlamp veel voordelen opleveren. Handlampen zijn namelijk gemakkelijk mee te nemen van de ene naar de andere locatie. Zo kun je je lichtvoorziening dus zonder moeite overal mee naar toe nemen.

Welke verschillende handlampen zijn er allemaal?
Het assortiment handlampen is erg uitgebreid en uiteenlopend. Maar over het algemeen zijn de handlampen onder te verdelen in de volgende categorieën:

–       zaklampen
–       looplampen
–       buisverlichting

Elke lamp heeft zo zijn voor- en nadelen. En zo ook de verschillende handlampen.
Een zaklamp is bijvoorbeeld ideaal in gebruik wanneer je snel even een kleine/donkere plaats wil verlichten. Zaklampen werken op batterij, en daardoor zit je dus ook niet vast aan snoeren en opladers. Het grote voordeel van een handlamp is dat deze erg licht in gewicht is, en dat deze extreem veel licht geeft. De buislamp heeft een robuuste uitstraling en is daarom ook erg geschikt voor industriële omgevingen. Een looplamp heeft een snoer dat in het stopcontact moet wanneer je deze wil gebruiken. Je wordt dus een beetje beperkt in de omgeving waar je de lamp kunt gebruiken, maar dankzij het lange snoer kun je toch nog op veel locaties komen. Dankzij de beschermkorf rondom de lamp hoef je niet bang te zijn dat de lamp breekt, en daardoor gaat deze extra lang mee!

http://zone-atex.nl/handlampen/

Related Posts

Goedkope wandtegels badkamer

Per 1 september 2019 is het zover: ISDN stopt!

Industriele tafel, industriele tafels,Industriele eettafel op maat