Roman Urty
Image default
Business

Per 1 september 2019 is het zover: ISDN stopt!

Per 1 september 2019 zal heel zakelijk Nederland moeten overstappen van ISDN naar VoIP omdat ISDN stopt. Hierbij hoort een nieuw VoIP telefoonnummer. Het VoIP telefoonnummer krijgen kan op twee verschillende manieren. Je hebt de hosted VoIP en de SIP trunks. Als u voor hosted VoIP kiest om een VoIP telefoonnummer te krijgen, dan behoudt u het gemak van een telefooncentrale die in de cloud zit. Hierbij zit u ook niet met onderhoudskosten, de investering blijft gewoon laag voor uw nieuwe VoIP telefoonnummer. Wij zorgen er dan voor dat uw nieuwe telefooncentrale en VoIP telefoonnummer helemaal up-to-date gehouden worden, zodat u er geen omkijken naar hebt.

Het alternatief als ISDN stopt

U vraagt zich misschien af wat u moet doen nu ISDN stopt. Wij leggen u uit hoe het werkt met een VoIP telefoonnummer en een hosted VoIP: een geweldig alternatief! Wij zullen u uitleggen wat er dan gebeurt. Als u voor hosted VoIP kiest voor uw VoIP telefoonnummer, dan krijgt u een dienst van ons waarbij u een telefooncentrale afneemt van een van de datacenters die De Nederlandse Provider heeft. Dan draait uw nieuwe telefooncentrale bij drie datacenters die goed beveiligd zijn, waardoor uw nieuwe VoIP telefoonnummer extreem veilig en betrouwbaar is. U heeft dan ook geen telefooncentrale meer op kantoor. U zit niet meer vast aan dure onderhoudscontracten voor uw VoIP telefoonnummer en de nieuwe telefooncentrale wordt vrijwel automatisch voorzien van de nieuwste functies op de markt en alle nieuwe updates.

De voordelen van hosted VoIP

Hier krijgt u nog alle voordelen van hosted VoIP nemen voor uw VoIP telefoonnummer. Ten eerste hoeft u dus niet langer te investeren in een telefooncentrale, dat scheelt. Ten tweede hoeft u geen onderhoud meer te doen aan uw telefooncentrale. Ten derde worden nieuwe functies eenvoudig toegevoegd, een voorbeeld hiervan is vast mobiele integratie of een koppeling van uw bedrijfssoftware. Ten vierde krijgt u ook nog eens naast een telefooncentrale in de cloud en een VoIP telefoonnummer een receptioniste post, waarbij u de actuele beschikbaarheid van uw collega’s kunt zien. Bij calamiteiten wordt u doorgeschakeld en als laatste, u zult enorm besparen op uw gesprekskosten. Bent u al overtuigd? Vraag vandaag nog de offerte aan op onze website www.denederlandseprovider.nl!

Related Posts

De voordelen van Re integratie 2e spoor

Toepassing van een schuifpoort

Bijbelse rondreis Israël is een must als u meer wilt leren over het Christendom