Roman Urty
Image default
Business

Persoonlijke beveiliging inhuren?

Secret Security Service is er voor uw persoonsbeveiliging, wij zijn in te schakelen voor verschillende beveiligingsdiensten. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in een aantal vormen van beveiliging, niet iedere soort brengt dezelfde dingen met zich mee namelijk. We kunnen u assisteren met persoonsbeveiliging, profiling, evenementen- en objectbeveiliging. Staat er een vorm van beveiliging niet hiertussen waar u wel naar op zoek bent? Wij beschikken over een zeer groot netwerk in de beveiligingsbranche, dus het lukt ons in ieder geval wel om passende beveiliging voor u te verzorgen!

Secret Security Service, voor persoonlijke beveiliging

Secret Security Service is dus hier voor u persoonlijke beveiliging, maar wie zijn we eigenlijk? We worden geleid door Koba Metreveli, hij heeft jarenlange ervaring in de beveiliging, en heeft dus hoogstpersoonlijk al ons beveiligingspersoneel opgeleid tot de experts die ze nu zijn. Bovendien is het door zijn jarenlange ervaring in de beveiliging voor hem mogelijk om diverse beveiligingsdiensten in te schakelen, omdat hij het allemaal al een keer gezien heeft. Hij is zelf begonnen bij het Korps Mariniers, en heeft daarna nog jaren als beveiliger gewerkt. In 2014 was het zover, en is hij voor zichzelf begonnen met werken. Nu werkt de Secret Security Service voor grote klanten zoals het Leger des Heils, die op het moment dagelijks gebruik van ons maken op verschillende locaties. Desalniettemin zijn we ook inzetbaar voor kleinere klussen. 

Specialisaties

Zoals we net al genoemd hadden is de Secret Security Service gespecialiseerd in een heleboel verschillende soorten beveiliging: persoonsbeveiliging, profiling, evenementen- en objectbeveiliging. Het werk wat we het meeste uitvoeren is artiestenbegeleiding en VIP-begeleiding. Hierbij kunt u denken aan ex-regeringsleiders die woonachtig zijn in Nederland, maar nog vaak naar het buitenland reizen. Wanneer ze graag een extra veilige reis willen maken, dan worden wij ingeschakeld. Doordat we ruime ervaring in profiling hebben zijn we zeer onopvallend, en krijgen ook snel in de gaten wanneer iets niet in de haak is. Zodra het nodig is om actie te ondernemen, springen we erin om de situatie zo snel mogelijk de de-escaleren. Daarom kunt u op Secret Security Service vertrouwen.