Roman Urty
Image default
Business

Praktijkinrichting van All Dent

U opent binnenkort uw eigen tandheelkunde praktijk, of vindt dat uw huidige praktijk aan een opfrisbeurt toe is. Heeft u al gedacht aan praktijkinrichting van All Dent (klik hier voor de website)? U heeft een praktijkruimte die moet worden ingericht en u heeft misschien zelf al ideeën, of misschien ook helemaal niet. Bij de praktijkinrichting van All Dent gaan we meteen aan de slag als u al zelf een globaal beeld heeft van hoe de praktijk eruit moet gaan zien. Natuurlijk zijn er ook mensen die de praktijkinrichting graag aan de creativiteit van onze ontwerpers overlaten, dat kan ook bij All Dent! Wij hebben een toegewijd team van interieurarchitecten met een hart voor tandheelkunde en ruime praktijkervaring met praktijkinrichting.

Praktijkinrichting van All Dent, hoe werkt het?

U heeft natuurlijk liever bij het aanvragen van praktijkinrichting een totaalconcept, in plaats van een heleboel eenmalige aankopen van de verschillende onderdelen van een tandheelkundepraktijk. Wij snappen dat u vooral als eerste een concept nodig heeft om mee verder te werken voor praktijkinrichting. Ook kunt u bij All Dent terecht voor advies over looplijnen, de indeling van de kasten, de ruimtes en de praktijk zelf natuurlijk. Door het verwerken van ons advies in uw praktijkinrichting krijgt u een rustige en efficiënte werkomgeving, oftewel een ideaal werkklimaat!

Wat u van All Dent kunt verwachten

Als u voor All Dent kiest om uw praktijkinrichting te verzorgen, kunt u de volgende elementen in ons totaalpakket van ons verwachten. U zult schetstekeningen krijgen van de praktijkinrichting. Daarnaast een aanbieding voor het tandheelkundige apparatuur met interessante lease mogelijkheden erbij. Tevens de tekeningen die de loodgieter en aannemer nodig zullen hebben voor de bouwkundige zaken van uw praktijkinrichting. Ook verzorgen wij de installatie van het apparatuur met de onderhoudscontracten erbij, met de service en de rontgen metingen voor het KEW-dossier. Al deze dingen in één totaalpakket voor uw praktijkinrichting!

Kies voor All Dent

Bent u al overtuigd? Bezoek All Dent snel op de website om te zien wat wij voor u kunnen betekenen. Kom gauw! Des te eerder is uw praktijkinrichting op weg! All Dent, voor al uw praktijkinrichting en tandheelkundige apparatuur.

 

Related Posts

Nog meer comfort tijdens het douchen

Een stijlvolle boxspring nabij Nijkerk

Inbreuk op auteursrecht software